FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.23 // 11.6.2019

Pikkuhuuhkajille niukka tappio Lappeenrannassa - Ruotsi iski viime hetkillä

Pikkuhuuhkajille niukka tappio Lappeenrannassa - Ruotsi iski viime hetkillä

Suomen U21-maajoukkue koki 2-3-tappion Ruotsille tiistaina. (Kuva: Juha Tamminen)

Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkue hävisi Ruotsille tiistaina Lappeenrannassa pelatussa ottelussa 2-3-lukemin.

Suomi aloitti maalinteon jo yhdeksännellä minuutilla. Saku Ylätupa haistoi ruotsalaispuolustajan heikon haltuunoton, nappasi pallon ja juoksi läpi. AIK:n hyökkääjän tarkka sijoitus painui maaliin alakulmaan.

Ruotsi tasasi lukemat 36. minuutilla. Suomen maalilla pelannut Hugo Keto nyrkkeili kulmapotkun hyvin väljemmille vesille, mutta sen jälkeen Felix Beijmo laukoi jatkopallon oikeaan alakulmaan.

2912 katsojan edessä Lappeenrannassa pelatun ottelun kolmas maali nähtiin 72. minuutilla. Asialla oli vierasjoukkue Ruotsi. Keto ei saanut maalineduhässäkän jälkeen rangaistusalueen rajan kohdalta tullutta kovaa laukausta vangittua ja irtopallossa ensimmäisenä kiinni ollut Viktor Gyökeres sai tökätä pallon vapaasti tyhjiin.

Suomi nousi tasoihin viisi minuuttia ennen varsinaisen peliajan täyttymistä, kun Pikkuhuuhkajille tuomittiin rangaistuspotku. 11-metrisen taakse asettui Onni Valakari, joka ampui pelivälineen varmasti vasempaan alanurkkaan jäätävällä varmuudella.

Ruotsi ratkaisi pelin edukseen aivan loppuhetkillä. Miko Virtanen rikkoi ruotsalaispelaajaa rangaistusalueella ja vierailija sai rangaistuspotkun. Keto oli erinomaisesti mukana Emil Hansson ampumassa laukauksessa, mutta oli voimaton erinomaisen korkean sijoituksen edessä. Näin ollen Ruotsi iski voittomaalinsa ajassa 90+2.

Lisää uutisia