AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.23 // 10.6.2019

​Huuhkajilla erilainen haaste tiistaina: "Kaikilla on tuoreessa muistissa"

​Huuhkajilla erilainen haaste tiistaina: "Kaikilla on tuoreessa muistissa"

Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajat kohtaa tiistaina Liechtensteinin EM-karsintaottelussa Vaduzissa Rheinpark Stadionilla.

Huuhkajat otti lauantaina upean 2-0-voiton Euroopan huippumaihin lukeutuvasta Bosnia-Hertsegovinasta. Liechtenstein ei ole vastustajana yhtä nimekäs ja se on hävinnyt kaikki kolme karsintaotteluaan. Huuhkajat eivät kuitenkaan aliarvioi vastustajaa.

- Tiedetään missä ollaan ja mitä huominen tulee vaatimaan meiltä, että saadaan se tulos mitä halutaan. Kaikilla on tuoreessa muistissa meidän viime kohtaaminen. Tiedetään, että ei tule helppo peli. Varsinkin kun pelataan vieraskentällä. Pitää olla 100 prosenttinen keskittyminen ja takki visusti kiinni. Luotetaan omaan tekemiseen, se takaa parhaat lähtökohdat otteluun, Jere Uronen totesi Huuhkajien facebook livelähetyksessä.

- Tärkeintä on jatkaa siitä miten lopetettiin lauantaina. Pallorohkeus, tiivis puolustuspeli, taisteluilme ja kimpassa tekeminen. Niitten pitää aina toimia, jos halutaan voittaa. Tehdään oikeita ratkaisuja viimeisellä kolmanneksella, syötöt kohdilleen ja vedot maalia kohden. Huuhkajat on iskussa ja tosi nälkäisiä, Uronen päättää.

Liechtenstein ja Suomi iskevät yhteen tiistaina Vaduzissa klo 21.45 Suomen aikaa.

Lähde: SPL
Lisää uutisia