FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.22 // 9.6.2019

HJK sai oppitunnin Vålerengalta - "Pitää olla huomattavasti kyynisempiä"

HJK sai oppitunnin Vålerengalta - "Pitää olla huomattavasti kyynisempiä"

Kuva: Juha Tamminen

HJK:n sunnuntainen harjoitusottelu Vålerengaa vastaan päättyi tappioon selvin lukemin, kun isännät nappasivat voiton maalein 4-1.

HJK:n peli pysyi alkuun erittäin hyvin kasassa, mutta lähes parhaalla kokoonpanollaan pelannut Vålerenga iski terävästi HJK:n ehkä hieman naiivesta virheistä.

HJK:n maalin teki jo 4. minuutilla Julius Tauriainen.

– Me aloitettiin peli hyvin ja oltiin 20 minuuttia selvästi parempia, mutta pikku hiljaa Vålerenga pääsi paremmin mukaan ja oli vaarallisempi joukkue sekä voittaen ansaitusti.

- Meidän pitää olla huomattavasti kyynisempiä tietyissä hetkissä omassa hyökkäämisessä sekä huolehtia paremmin tasapainosta, jotta tulos on parempi tämänkaltaisesta ottelusta, kommentoi ottelua HJK:n päävalmentaja Toni Koskela.

HJK:n kokoonpanossa oli loukkaantumisista toipuvilla pelaajila selkeät minuuttirajat peliajalle ja siksi peliaikaa jaettiin tasaisesti kaikille. Mukana oli myös nuoria pelaajia, jotka saivat arvokasta oppia ja kokemusta.

HJK:n kokoonpano: Rudakov (45. Uusitalo), Alho (45. Peiponen), Obilor (65. Vesiaho), O'Shaughnessy (45. Toivomäki), Rafinha (45. Elderson), Väänänen, Dahlström, Riski, Tarasov (60. Mensah), Tauriainen (65. Ollikainen), Pelvas (40. Tynkkynen).

Lisää uutisia