vko.22 // 8.6.2019

FC Honka voitokas Virossa

Joel Perovuo osui Virossa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Honka matkusti maaottelutauolla Tallinnaan pelaamaan harjoitusottelun Nõmme Kaljun vieraaksi.

Keltamustat hallitsivat ottelua lähes koko ysikymppisen, ja nappasivatkin voiton Joel Perovuon toisen jakson osumalla 1-0.

Honka aloitti ottelun todella vahvasti. Neljän minuutin pelin jälkeen Lucas Kaufmann laukoi vapaapotkun rangaistusalueen rajoilta yläristikkoon.

Neljä minuuttia myöhemmin Joel Perovuon laukaus kolahti tolppaan.

Kotijoukkueen paikat jäivät avausjaksolla vähiin, ja Tim Murray nappasi muutamat yritykset varmasti kiinni.

Viitisen minuuttia ennen taukoa Kaufmann tarjoili maalin edustalle Borjas Martinille, jonka laukauksen Vitali Teles onnistui juuri ja juuri torjumaan kulmapotkuksi.

Maaleja ei avausjaksolla nähty, joten tauolle mentiin 0-0 lukemissa.

Ottelun avausmaali nähtiin 62. minuutilla. Duarte Tammilehdon tulinen laukaus kimposi ylärimasta maalin edustalle, josta Perovuo laittoi sen verkkoon.

Honka loi vielä viimeisellä puolituntisena muutamia hyviä maalipaikkoja, mutta lisämaaleja ei nähty. Näin ollen ottelu päättyi keltamustien maalin vierasvoittoon.

HJK-FC Honka keskiviikkona 19.6. klo 18.30 Telia 5G Areenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.