FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.22 // 5.6.2019

​"Toivon todellista kansanjuhlaa" – Maarianhaminaan lisäkatsomoita cupin finaaliin

​"Toivon todellista kansanjuhlaa" – Maarianhaminaan lisäkatsomoita cupin finaaliin

Wiklöf Holding Arena valmistautuu historialliseen cupin finaaliin. (Kuva: Juha Tamminen)

Suomen Cupin IFK Mariehamnin ja Ilveksen kesken pelataan Maarianhaminassa lauantaina 15.6. ja järjestelyt ovat täydessä vauhdissa.

Cupin finaalissa kirjoitetaan historiaa, sillä kyseessä on ensimmäinen koskaan Manner-Suomen ulkopuolella pelattava cupin finaali. IFK Mariehamn järjestää finaalia yhteistyössä Palloliiton kanssa hyvää vauhtia ja nyt on varmistunut yksi iso asia – lisäkatsomot.

- Eteläpäätyyn maalin taakse rakennetaan lisäkatsomo, jossa on paikka noin 750 katsojalle. Pohjoispäätyyn nousee 200-250-paikkainen lisäkatsomo ja se varataan kokonaan Ilves-kannattajille, IFK Mariehamnin seurajohtaja Peter Mattsson kertoo.

Mattsson on innoissaan cupin finaalin pelaamisesta Wiklöf Holding Arenalla ja kiittelee jo nyt Palloliittoa yhteistyöstä järjestelyiden kanssa. Samalla hän toivoo, että urakka myös näkyy itse tapahtumassa.

- Toivon todellista kansanjuhlaa ja että kaikki ahvenanmaalaiset tarttuvat nyt tilaisuuteen tulla paikalle, kun näin arvokas kansallinen finaali järjestetään täällä Maarianhaminassa.


Suomen Cupin finaali IFK Mariehamn - Ilves lauantaina 15.6. kello 16.00 Wiklöf Holding Arenalla.

Lähde: Nya Åland
Lisää uutisia