AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.21 // 2.6.2019

"Peli oli täysin kontrollissamme" – Eremenko iloitsi SJK:n otteista

"Peli oli täysin kontrollissamme" – Eremenko iloitsi SJK:n otteista

"Jere" kiitteli omiensa esitystä. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK haki arvokkaan 1-0-voiton KuPS:sta sunnuntaina ja pääsee maajoukkuetauolle hyvistä asemista.

Vaikka loppunumerot olivat tiukat, SJK:n päävalmentaja Alexei Eremenko näki kamppailun olleen hyvin hallussa.

- Peli oli mielestäni täysin meidän kontrollissa, eikä heistä ollut suuremmin meille uhkaa. Joitain tilanteita lopussa. Me vähän väsyimme lopussa ja se johtui siitä. Osalla oli ensimmäiset pidemmät minuutit tällä kaudella.

- Paremmalla viimeistelyllä olisimme voineet tehdä lisääkin maaleja. Meillä oli nopea kärkikolmikko tänään ja paremmilla syötöillä olisimme saaneet heistä enemmän irti, sanoi Eremenko pelin jälkeen.

Voiton myötä joukkue saattaa Eremenkon mukaan jäädä nyt maajoukkuetauon viettoon hyvillä mielin. Koossa on 11 ottelusta mukavat 17 pistettä.

- Kolme pistettä ja nyt pienelle tauolle. Olen erittäin tyytyväinen. Pysyimme suunnitelmassamme ja olemme nyt kuuden parhaan joukossa, kun ensimmäinen puolisko runkosarjasta on pelattuna.

- Nyt osalle vähän lepoa ja osa lähtee maajoukkueiden mukaan. Pelaajat pääsevät näkemään perheitään pitkän tauon jälkeen. Sitten palaamme takaisin treeneihin ja valmistaudumme tuleviin peleihin, totesi Eremenko.

Kolme pistettä Kuopiosta maistuivat lisäksi erityisesti.

- Kaikkiaan olen hyvin tyytyväinen. Tänne ei ole helppo tulla ja hakea pisteitä. Me teimme sen mielestäni myös hyvällä tyylillä ja tämä oli meiltä hyvä peli, Eremenko sanoi vielä lopuksi.


HIFK-SJK Telia 5G Areenalla tiistaina 18.6. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lähde: SJK:n tiedote
Lisää uutisia