FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.21 // 2.6.2019

Mero sai kauden avausminuuttinsa SJK:ssa yllättäen – "Totta kai tuntui hyvältä"

Mero sai kauden avausminuuttinsa SJK:ssa yllättäen – "Totta kai tuntui hyvältä"

Joel Mero on jälleen täydessä pelikunnossa. (Kuva: Juha Tamminen)

Joel Meron alkukausi on loukkaantumisen takia ollut vaikea, mutta nyt näyttää paremmalta ja ennen sunnuntain KuPS-ottelua alla on jo yksi Veikkausliigaottelu.

Viime viikonlopun RoPS-ottelussa SJK joutui tekemään vähän ennen ottelun alkua vaihdon puolustukseen, kun José Nadson loukkasi itseään lämmittelyssä ja alkukaudesta loukkaantumisen vuoksi sivussa ollut Joel Mero komennettiin pikavauhtia kentälle. Mero sai samalla kauden ensimmäiset liigaminuutit.

- Totta kai kauden ensimmäiset minuutit tuntuivat hyvältä, vaikka ne tulivatkin hieman yllättäen. 22 minuuttia ennen ottelun alkua sain kuulla, että hyppään avaukseen. Mutta tosi hyvältä pelaaminen tuntui, kun aiemmin minulla oli nivusessa pieni repeämä ja se vei oman aikansa kuntoutua siitä.

- Sain hyvän viikon siinä kokonaisuutena, kun pelasin ensin maanantaina akatemian kanssa 45 minuuttia ja sitten lauantaina koko pelin. Joten tuntuu hyvältä nyt, kertoo SJK-puolustaja Mero.

Nyt Meron keskittyminen on jo täysin sunnuntain vierasottelussa Savon Sanomat Areenalla. Kotijoukkue KuPS on ollut viime viikkoina vahvassa vireessä.

- Sunnuntaina on varmasti vaikea peli edessä, kun KuPS on nyt saanut heikon alun jälkeen vähän pelistään kiinni. He ovat ottaneet hyviä tuloksia ja tiedämme että he ovat kova ryhmä. Siitä tulee kova peli aivan varmasti.

- Vielä on vähän auki, että keitä loukkaantuneista kuntoutuu mukaan, mutta sillä ryhmällä mennään mitä on. Ja totta kai lähdetään hakemaan voittoa. Mutta varmasti siitä tulee vähintään yhtä vaikea peli kuin oli Rovaniemellä, sanoo Mero.


KuPS-SJK Savon Sanomat Areenalla sunnuntaina 2.6. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia