FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.20 // 20.5.2019

VPS:n Vuorinen karvaasta tappiosta: ”Totta kai se on raskasta”

VPS:n Vuorinen karvaasta tappiosta: ”Totta kai se on raskasta”

Kuva: Juha Tamminen

VPS joutui tyytymään maanantain kotiottelussaan 0-1-tappioon RoPS:lle. Kamppailun ainokaisen tykitti Youness Rahimi toisella puoliajalla.

Päävalmentaja Petri Vuorinen oli luonnollisesti pettynyt ottelun tulokseen. Vepsulla oli ongelmia hyökkäyspelinsä kanssa varsinkin ensimmäisellä puoliajalla.

- Totta kai se on raskasta, kun taistelemme ja voittoja ei tule. Ensimmäisellä puoliajalla aloitimme hyvin, mutta se ote vähän katosi. Viimeisimmissä peleissä pallonhallinta on ollut suht tärkeää, koska sitä kautta saat pitkiä hyökkäyksiä ja tilanteita. Puoliajalla puhuimme ja sovimme asioista, jotka toimivat suht hyvin ja pääsimme pelaamaan haluamallamme tavalla, Vuorinen kertasi.

VPS:n hyökkäyspeli parani RoPS:n maalin jälkeen, mutta huippupaikkoja ei silti onnistuttu luomaan.

- RoPS teki sen yhden maalin heti siihen alkuun ja se vähän hankaloitti, mutta jatkoimme sitä mistä olimme sopineet ja pääsimme lähemmäs sekä syvemmälle. Emme kuitenkaan päässeet riittävän lähelle, että olisimme saaneet pallon viivan yli. Siinä mielessä se oli raskasta. Saimme luotua painetta sinne ja RoPS pääsi sitä kautta muutaman kerran ylös ja pitivät palloa pidempiä jaksoja. En ole tyytyväinen esitykseemme.


IFK Mariehamn-VPS Wiklöf Holding Arenalla sunnuntaina 26.5. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia