FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.20 // 20.5.2019

​Ristilä tyytyväisenä: "Tämä oli erittäin viihdyttävä peli"

​Ristilä tyytyväisenä: "Tämä oli erittäin viihdyttävä peli"

Sami Ristilän luotsaama FC Lahti murskasi HJK:n maanantaina. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Lahti murskasi HJK:n maanantaina kotonaan selvin 3-0-lukemin.

Lahtelaisten päävalmentaja Sami Ristilä kehui omiaan ottelun jälkeen.

– Päällimmäisenä on ylpeys omasta joukkueesta. Tämä oli ensimmäinen ottelu, kun ei kokonaisuudessa hallittu peliä. Nyt käytettiin maalipaikat todella hyvin hyväksi. Hieno esitys meidän hyökkääjiltä ja sitä on kyllä odotettu. Sen lisäksi Rakovskylta muutama tärkeä torjunta ja siellä taisi olla koko joukkue maaliviivalla kasassa yhdessa tilanteessa, Ristilä kertasi.

– Tämä oli erittäin viihdyttävä peli ja tuntui, että yleisö oli todella hyvin meidän tukena ja sitä me myös tarvitaan. Meillä on nuori joukkue, eikä olla oltu pitkään yhdessä. Meistä paistaa se, että joka päivä yritetään tehdä paremmin ja ollaan nöyriä sen kanssa.


FC Honka-FC Lahti Tapiolan urheilupuistossa maanantaina 27.5. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

vko.48 // 5.12.2019
Lisää uutisia