AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.19 // 19.5.2019

Sata Veikkausliigaottelua SJK:ssa täynnä - Mehmet Hetemaj ei käännä selkää vaikeinakaan aikoina

Sata Veikkausliigaottelua SJK:ssa täynnä - Mehmet Hetemaj ei käännä selkää vaikeinakaan aikoina

Kuva: Juha Tamminen

Mehmet Hetemaj pelasi lauantaina FC Honkaa vastaan sadannen Veikkausliigan ottelunsa SJK:n paidassa.

Mehmet Hetemaj kirjoitti SJK:n kanssa 1+1-muotoisen sopimuksen tammikuussa 2015. Sittemmin sopimusta on jatkettu ja nyt meneillään on siis jo viides kausi seinäjokelaisten riveissä.

Hetemaj toteaa SJK TV:n haastattelussa, ettei täysin rehellisesti sanottuna uskonut alunperin jatkavansa seurassa näin kauan.

- Ajattelin, että pelaan hyvän alkukauden ja lähden sitten kesän siirtoikkunassa. Norjasta tulikin yksi tarjous, mutta päätin onneksi jäädä. Heti päätöksen jälkeen tuli olo, että tämä oli oikea ratkaisu. Tähän päivään mennessä en ole katunut yhtään, Hetemaj toteaa.

- Huomasin melkein heti kun tulin tänne, että tämä on hyvä seura. Pidin henkilöistä ja kaikki haluavat meidän pelaajien parasta. Minulle tuli heti olo, että haluan olla täällä pidempään, mutta minulla oli silloin ikää vähän vähemmän ja ajattelin, että menisin urallani eteenpäin.

- Kesän jälkeen sitten viimeistään tuli olo, että haluan olla täällä ja viedä seuraa eteenpäin niin pitkään kuin rahkeet riittää.

Hetemaj nousi pian kannattajien suosikiksi ja kantaa tällä kaudella kapteenin nauhaa. Nopea suosio yllätti hänet, mutta toisaalta taas ei.

- Jokaiselle pelaajalle on tärkeää kuulla kannattajien kannustus ja se, että on tärkeässä roolissa. Yllätyin kuinka nopeasti se tuli, mutta tiedostan, että olen ihminen, joka antaa aina kaikkensa joukkueen eteen. Olen varmasti siinä mielessä helposti pidettävä.

- Pyrin aina antamaan kaiken mitä kropasta lähtee oli kyseessä sitten sarjapeli, treenipeli tai treenit.

SJK voitti kaudella 2015 Veikkausliigan ja sijoittui vuotta myöhemmin pronssille. 2016 seura juhli myös Suomen Cupin mestaruutta. Kaudella 2017 SJK oli kuudes ja viime syksynä yhdeksäs. Menestyksen lisäksi matkalle on mahtunut myös paljon vaikeuksia. "Mehu" ei ole kuitenkin halunnut jättää Seinäjokea.

- Tulisi fiilis, että kääntäisin selän jos lähtisin pois, kun asiat menevät huonommin. En ole luonteeltani sellainen. Ihmiset ovat tukeneet meitä ja minua varsinkin todella hyvin.


RoPS-SJK Rovaniemen keskuskentällä lauantaina 25.5. klo 17. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lähde: SJK TV
vko.48 // 30.11.2022
vko.48 // 29.11.2022
Lisää uutisia