FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.19 // 17.5.2019

VPS käy cupin välieräpettymyksen läpi vasta lauantaina – "Emme ole niin huonoja"

VPS käy cupin välieräpettymyksen läpi vasta lauantaina – "Emme ole niin huonoja"

Vepsun cup-taival päättyi välierään. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS palautteli harjoituksissa perjantaina IFK Mariehamnillle Suomen Cupin välierässä kärsityn tappion jälkeen.

Torstai-illan 1-3-tappiota ei joukkueen kesken vielä isommin pureskeltu. Päävalmentaja Petri Vuorinen vahvistaa, että joukkue käy vasta lauantaina läpi cupin välierän.

– Ottelu käydään läpi, mutta ehkä hiukan eri tavalla kuin aikaisemmat pelit. Emme rupea pilkkomaan jokaista pikkuasiaa, Vuorinen arveli perjantaina.

– Valmentajan keskittyminen siirtyy aika nopeasti seuraaviin peleihin. Yritämme korjata sen, mitä voidaan korjata. Mutta pitää katsoa myös niitä asioita, jotka pelissämme onnistuivat, ja toistaa niitä.

Median haastattelussa torstaina olleet VPS-pelaajat olivat erityisen pettyneitä siihen, etteivät pystyneet tarjoamaan kotiyleisölle ja kannattajilleen cupin finaalipaikkaa. Vuorinen ei ihmettele pelaajien reaktiota.

– He ovat hyvin sitoutuneita, ja jokainen halusi voittoa ihan hirveästi. Minäkin halusin. Torstain ottelu oli ns. iso ottelu, ja tipahdimme korkealta.

– Itselleni jäi päällimmäisenä mieleen, että meidän pitää pystyä parempaan. Emme ole niin huonoja kuin miltä pelissä vaikutti. Olen pettynyt myös itseeni. Minulla on päävastuu siitä, mitä kentällä tapahtui. Pitää miettiä esimerkiksi, miten valmistautuminen meni.


VPS-RoPS Elisa Stadionilla maanantaina 20.5. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lähde: Pohjalainen
vko.48 // 6.12.2019
vko.48 // 5.12.2019
Lisää uutisia