FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.19 // 16.5.2019

Vuorinen myönsi pettyneenä: "IFK oli parempi"

Vuorinen myönsi pettyneenä: "IFK oli parempi"

Petri Vuorinen manasi tuttuja virheitä. (Kuva: Pasi Heikkilä)

VPS:n unelma seuran ensimmäisestä Suomen Cupin mestaruudesta kariutui torstaina välierässä IFK Mariehamnille kärsittyyn 1-3-tappioon.

Vepsun päävalmentaja Petri Vuorinen oli todella pettynyt ottelun jälkeen. Varsinkin samat virheet, joita on esiintynyt aiemmissakin otteluissa, kismittivät VPS-luotsia.

- Onnittelut IFK Mariehamnille voitosta. Se oli mielestäni ansaittu voitto. IFK hallitsi pitkiä jaksoja ja he olivat parempia. Meidän kannaltamme tässä on huonoa, että samat asiat toistuvat pelissämme. On vaikea voittaa pelejä, kun päästää samanlaisia maaleja. Sitten se ylämäki on aina pidempi.

- Siihen tämä oikeastaan kiteytyy. Jos emme puolusta niitä alueita, joilta maaleja on tullut ennenkin, on vaikea lähteä pelaamaan. Jatkoa ajatellen nämä asiat ovat todella tärkeitä, Vuorinen kommentoi.

VPS pelasi todella hyvin pitkän aikaa ensimmäisellä jaksolla. Sjölundin tekemä tasoitusmaalin jälkeen Raita ei päässyt enää samalle tasolle.

- Silloin, kun pystyimme tekemään hitaita hyökkäyksiä ja avaamaan rauhassa, pidimme palloa ja pääsimme syvemmälle. Kun IFK otti pallollisen pelin haltuunsa, me painuimme syvemmälle. Tasoitusmaalin jälkeisen jakson aikana menetimme pallon monesti ja se ratkaisee näissä peleissä.

- Vastassa on hyviä joukkueita ja pallonmenetysten myötä menetämme myös otteemme, pohti Vuorinen.


VPS-RoPS Elisa Stadionilla maanantaina 20.5. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia