FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.19 // 15.5.2019

​Vaasassa kova hinku nostella pyttyä: "VPS ei ole vielä voittanut"

​Vaasassa kova hinku nostella pyttyä: "VPS ei ole vielä voittanut"

Kuva: Juha Tamminen

VPS pelaa torstaina Suomen Cupin välierissä IFK Mariehamnia vastaan paikasta cupin finaalissa.

Vaasassa on kova hinku edetä cupissa jatkoon ja täyttää unelma nostaa cupin pytty ensi kertaa suorille käsivarsille.

- Vepsun historian aikana, kuinka monta kertaa ja täällä Vaasassa on pelattu semifinaali? Oikeasti iso juttu. Suomen Cupin pokaali mistä pelataan. Hienoja seuroja, jotka on sen voittanut, VPS ei ole vielä voittanut. Nyt ollaan vasta semifinaalissa, mutta saadaan pelata kotikentällä, se on itseasiassa harvinaista. Todella tyytyväinen, että päästään pelaamaan Suomen Cupia täällä. Paljon on pelissä, toteaa VPS:n päävalmentaja Petri Vuorinen.

IFK Mariehamn on pelannut Veikkausliigassa tulosten valossa ailahtelevasti, mutta väläytellyt ajoittain todella väkevää pelaamista.

- Tasainen pelaajanippu, näkyy niiden pelaamisessa, ei tule paljoa ailahtelua pelaamisessa. Hyvin koottu joukkue. Erilainen pelaaja siinä ryhmässä on Mboma, suoraviivainen, todella nopea pelaaja ja menee linjan taakse. Hyvä joukkue, Vuorinen tietää.

Torstaisessa ottelussa on isot panokset. Jokainen pelaaja kummassakin joukkueessa haluaa pelata cupin finaalissa.

- Intensiivinen peli. Erilainen peli kuin Veikkausliigaottelu. Ei pelata pisteistä, vaan jatkosta. Molemmilla on varmasti kova tahtotila päästä finaaliin.

VPS ja IFK Mariehamn kohtaavat torstaina klo 18.30 Suomen Cupin välieräottelussa Vaasassa. Liigassa VPS:n pelit jatkuvat ensi viikon maanantaina.

VPS-RoPS Elisa Stadionilla maanantaina 20.5. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lähde: VPSTV
Lisää uutisia