FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.18 // 12.5.2019

"Suorituskyky ei aivan tapissa" - Vasara harmitteli lisämaalien puuttumista

"Suorituskyky ei aivan tapissa" - Vasara harmitteli lisämaalien puuttumista

"Vesku" jäi kaipaamaan vielä terävyyttä. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Hongan ja VPS:n kohtaaminen lauantaina päättyi pistejakoon ja isännille tulos jätti hiukan karvaan maun.

Honka johti ottelua Martin Salinin osumalla, mutta VPS tuli Momodou Sarrin osumalla tasoihin vielä avausjaksolla. Enempiä osumia ei nähtykään. Hongan päävalmentaja Vesa Vasara näki kuitenkin, että Hongalla oli tarvittavat paikat voittoon.

- Alussa olimme hieman vaiheessa. Sitten saimme hieman onnekkaastikin tehtyä avausmaalin. Toki aivan loistavaa, että juuri Martin Salin sai Veikkausliigauralleen hyvän alun. Maalin kautta saimme enemmän tunnetta mukaan peliin.

- Loppua kohti pääsimme hallitsemaan enemmän, mutta VPS oli vaarallinen vastahyökkäyksissä ja erikoistilanteissa. Meillä oli aihioita ainakin yhteen lisämaaliin, aika monta kertaa pääsimme kuitenkin syöttämään boksin reunoilta sisään. Tällä hetkellä meillä ei ehkä niissä hetkissä ole suorituskyky aivan tapissa, Vasara kertasi ottelua.

Hongalle tasapeli oli toinen peräkkäinen. Samalla voitoton putki venyi kolmeen otteluun. Hyvin tasaisessa Veikkausliigassa Honka jatkaa viidennellä sijalla, mutta vain kaksi pistettä kirjoitushetkellä sarjakärjessä olevan SJK:n perässä.

- Tähän oli nyt tyytyminen. Joukkue taistelee kuitenkin todella hyvin. Kentällä on toki pakkokin olla se tunne mukana, ja jokaisen täytyy tehdä suuri työmäärä. Kyllä siellä jokainen antaa kaikkensa.

- Meidän pitää vain saada ratkaisevien hetkien laatua paremmaksi, niin eiköhän sieltä voittojakin aleta ottamaan, Vasara summasi.


SJK-FC Honka OmaSp Stadionilla lauantaina 18.5. klo 16. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia