FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.18 // 12.5.2019

"Aiemmat tulokset eivät pelaa sunnuntaina" – Riveiro nöyränä IFK Mariehamnin vieraaksi

"Aiemmat tulokset eivät pelaa sunnuntaina" – Riveiro nöyränä IFK Mariehamnin vieraaksi

Jose Riveiro on tyytyväinen Interin otteluisiin viime otteluissa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter on löytänyt hyvän vireen kevään etenemisen myötä ja matkaa sunnuntaiksi IFK Mariehamnin vieraaksi hyvällä itseluottamuksella.

RoPS- ja HJK-voitot veivät Interin ensimmäistä kertaa tällä liigakaudella kahden ottelun voittoputkeen. Lisäksi RoPS-ottelu toi Interille kauden ensimmäisen nollapelin. Päävalmentaja Jose Riveiro on ollut tyytyväinen edellisessä kahdessa ottelussa parantuneeseen puolustuspeliin.

– Jokainen ottelu on erilainen, mutta kyllä näissä otteluissa jotain samanlaista on ollut. On ollut hienoa nähdä puolustuspelin paraneminen näissä kotiotteluissa, Riveiro toteaa.

Varsinkin RoPS-voitto kertoi Riveiron mukaan paljon Interin osaamisesta ja pelin tasosta.

- Erityisesti viime ottelussa, kun pelasimme 3-0-johdossa liki 70 minuuttia, tarvittavan keskittymisen säilyttäminen läpi ottelun ei ole helppoa.

- Sen lisäksi ettemme päästäneet maaleja, emme antaneet RoPS:lle kuin pari mahdollisuutta laukoa 20 metristä. Se on seurausta joukkueen pelaamisen yleisestä paranemisesta, mutta aiemmat tulokset eivät pelaa huomisessa ottelussa. Meidän on saaren ottelussa säilytettävä aggressiivisuuden ja kunnianhimon taso, jos haluamme voittaa kolmannen kerran peräkkäin, Riveiro kertoo.


IFK Mariehamn-FC Inter Wiklöf Holding Arenalla sunnuntaina 12.5. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia