FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.18 // 11.5.2019

"Uskomatonta että pelaamme näin paljon tasapelejä" - Vuorinen ihmeissään

"Uskomatonta että pelaamme näin paljon tasapelejä" - Vuorinen ihmeissään

Tasapeliputki ihmetyttää Petri Vuorista. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS:n taspeliputki sai jatkoa lauantaina, kun joukkue tasasi pisteet FC Hongan vieraana maalein 1-1.

Vepsun päävalmentaja Petri Vuorisen mukaan kuudes perättäinen tasapeli on lähes käsittämätöntä. VPS on pelannut tällä viikolla kaksi tasapeliä kahta mestaruustaistoon povattua joukkuetta vastaan.

- Se on uskomatonta, että pelaamme näin paljon tasapelejä. Meillä on ollut kova viikko, olemme pelanneet HJK:ta ja Honkaa vastaan. Molempien ennakoitiin taistelevan mestaruudesta, mutta olemme pystyneet kamppailemaan heidän kanssaan. Toki saimme kaksi tasuria, mutta emme hävinneet kummallekaan, Vuorinen kommentoi Honka-ottelun jälkeen.

VPS piti palloa mallikkaasti ottelun kymmenen ensimmäisen minuutin aikana, mutta Honka sai virtaa avausmaalistaan.

- Aloitimme mielestäni ottelun todella hyvin. Pääsimme suht lähelle ihan rauhallisella tekemisellä, mutta Honka pääsi maalinsa jälkeen peliin paremmin mukaan ja meillä kesti jonkin aikaa ennen kuin pääsimme takaisin peliin kiinni. Teimme kuitenkin maalin hyvästä hyökkäyksestä ja pääsimme puoliajalle 1-1 -tilanteessa, kertoi Vuorinen.

Honka hallitsi toisella puoliajalla pitkiä jaksoja ja VPS joutui valumaan yhä matalammalle. Vuorinen ei ollut tyytyväinen joukkueen toisen puoliajan esitykseen.

- Toisella puoliajalla Honka otti mielestäni homman haltuun. He painoivat meitä syvemmälle pitkillä hyökkäyksillä ja siinä jäimme vähän altavastaajiksi. Selviydyimme toki Hongan pitkistä hallintajaksoista, mutta se ei ollut hyvä. Siinä meillä on parantamisen varaa jatkoa ajatellen.

Olosuhteet Tapiolan urheilupuistossa olivat erittäin haastavat. Huonolaatuisen pelialustan lisäksi vaikeuksia aiheuttivat viereiseltä kentältä kuuluneet vihellykset.

- Viereisellä kentällä vihellettiin toisessa ottelussa ja se kuului meidän peliimme. Se ei ole hyvä asia Veikkausliigaottelussa. Kentän taso ei täytä vaatimuksia tällä hetkellä. Nyt on 2019 ja pelaamme Veikkausliigaa. Ei tämä ole pelin etu. Ja tämä ei liity päästämäämme maaliin, vaan peliin ihan yleisesti, VPS-luotsi pohti.


VPS-RoPS Elisa Stadionilla maanantaina 20.5. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia