FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.18 // 10.5.2019

​SJK:n verkkoon tehty toiseksi vähiten maaleja - "Pitää jatkaa samaan malliin"

​SJK:n verkkoon tehty toiseksi vähiten maaleja - "Pitää jatkaa samaan malliin"

Jesse Öst on noussut SJK:n selväksi ykkösmaalivahdiksi. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK:n puolustuspelaaminen on toiminut alkukaudella.

SJK:n maalissa on toistaiseksi pelannut kaikissa Veikkausliigan otteluissa Jesse Öst. SJK on päästänyt Ilveksen jälkeen toiseksi vähiten maaleja.

Öst on esittänyt muutamia komeita torjuntoja ja ollut tärkeä osa tiivistä puolustusta. Lauantaina nähdään, jatkuuko sama Helsingissä HJK:n vieraana.

- Varmasti tiukka peli on tulossa nytkin. Ja varmasti se maalivahti meistä joka pelaa, saa taatusti tehdä töitäkin. Niin se on aina HJK:ta vastaan, mutta ollaan tarvittaessa valmiita tehtävään, Öst heitti vaatimattomana.

- Meillä on ollut aika paljon pelejä lyhyessä ajassa ja pojat ovat varmasti olleet fyysisesti aika väsyneitä. Samoin on myös itsellä. Vähän on väsynyt ja pääkin on aika väsynyt. Mutta ollaan tsempattu hyvin ja puolustettu hyvin kollektiivisesti. Joten se on ollut mielestäni avain meidän pisteille. Pitää jatkaa samaan malliin edelleen.

- Jos omissa soi loppuhetkillä, kuten viime ottelussa, se ottaa päähän tottakai. Mutta kuten koutsi on sanonut, sen päivän saa olla vihainen ja saa ärsyttää, mutta seuraavana päivänä on uusi päivä, uudet treenit. Käydään läpi mitä tapahtui, mutta keskitytään sitten seuraavaan peliin. Peli kerrallaan, Öst sanoi.

SJK on päästänyt seitsemässä ottelussa neljä maalia.


HJK-SJK Telia 5G Areenalla lauantaina 11.5. klo 15. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia