AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.18 // 6.5.2019

​"Meillä on nyt hyvä paikka iskeä" - jatkaako VPS HJK:n voitotonta taivalta?

​"Meillä on nyt hyvä paikka iskeä" - jatkaako VPS HJK:n voitotonta taivalta?

Timi Lahti uskoo, että VPS:llä on hyvä sauma horjuttaa HJK:ta tiistaina. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS haastaa Suomen mestarina kauteen lähteneen HJK:n tiistaina kotikentällään.

VPS pelasi vappuaattona neljännen peräkkäisen tasapelinsä FC Lahtea vastaan. Ottelussa toistui tuttu kaava, jossa VPS siirtyy johtoon, mutta vastustaja onnistuu nousemaan vielä tasoihin.

Vaasalaisten toppari Timi Lahti piti joukkueensa esitystä Lahdessa kohtalaisena.

- Se oli sellainen ok esitys, ei hyvä eikä huono. Ensimmäisellä jaksolla emme saaneet omaa peliämme kovin hyvin toimimaan, mutta teimme sitten tosi nätin maalin. Toinen puoliaika oli meiltä parempi ja tuntui, että peli oli ihan kontrollissa. Sitten tuli kaukolaukaus ja peli oli 1-1. Piste vieraista ei ole huono, mutta kotona pitäisi saada niitä voittoja, Lahti sanoo.

VPS on päässyt valmistautumaan laadukkaasti tiistain otteluun. HJK:n kohtaaminen on Lahden mukaan aina hienoa ja "Vepsulla" on nyt hyvä mahdollisuus napata kaivattu kauden avausvoitto.

HJK voitti kauden kaksi avauspeliään mutta on jäänyt ilman voittoa viidessä viime ottelussaan.

- Joukkueessa on ihan hyvä tunnelma. HJK-ottelu on yksi muiden joukossa, mutta HJK:ta vastaan on aina kiva lähteä pelaamaan, koska olemme ehkä vähän altavastaajia ja niillä on kaikki paineet. Varsinkin tässä tilanteessa, kun he eivät ole saaneet voittoja. Itsekin tiedän siellä olleena, että HJK:n pitäisi aina voittaa tyylillä. Jos voittoja ei tule, se alkaa rassaamaan henkisesti. Mielestäni meillä on nyt hyvä paikka iskeä siihen, Lahti kommentoi.


VPS-HJK Elisa Stadionilla tiistaina 7.5. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia