FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.17 // 5.5.2019

KuPS:n Respect-palkinto Kari "Skipi" Happoselle

KuPS:n Respect-palkinto Kari "Skipi" Happoselle

Veikkauksen Respect-palkinnolla palkitaan yhteisöjä ja henkilöitä, jotka ovat pitkään tehneet ansioitunutta työtä suomalaisen jalkapalloilun hyväksi.

Tänään pelattavan Kuopion Palloseuran ja Kokkolan Palloveikkojen välisen Veikkausliigaottelun yhteydessä palkinto luovutetaan Kari "Skipi" Happoselle, joka on tehnyt erittäin pitkään ansiokasta taustatyötä kuopiolaisen jalkapalloilun hyväksi.

Happonen liittyi vuonna 1987 kuopiolaisseuran vapaaehtoistyöntekijöiden ryhmän KuPS IV:n jäseneksi. Happosella on siten menossa jo 32:s sarjakausi "Nelosen" riveissä, KuPS IV vastaa Veikkausliigan kotiottelutapahtumien käytännön järjestelyjen toteuttamisesta.

Happonen on toiminut Kuopion Palloseura ry:n hallituksen jäsenenä 1990-luvulla ja KuPS ry:n Tuki -hallituksen jäsenenä 1980- ja 1990-luvuilla yhteensä parinkymmenen vuoden ajan. Nykyisin hän toimii Kuopion Palloseura ry:n hoitokunnan jäsenenä.

"Skipi" Happonen on erittäin tuttu hahmo kaikille kuopiolaisen jalkapalloilun parissa toimiville. Kari on ollut vuodesta 1953 lähtien mukana kentän laidalla keltamustaa kannustamassa ja jaksaa painaa edelleen hommia suuresti rakastamansa seuran hyväksi. Yhteisiä KuPS-vuosia on kertynyt jo 66 kappaletta ja hienoja futismuistoja on kertynyt vuosien varrella paljon.

- Kaikki seuran voittamat Suomen mestaruudet ovat olleet hienoimpia muistoja. Vuoden 1989 cup-mestaruus on myös hieno muisto. Haluan lahjoittaa palkintoon sisältyvän 500 euron suuruisen rahasumman Kuopion Palloseuran Erkkaryhmälle, haluan tällä tavalla tukea heidän hienoa toimintaansa, Happonen toteaa.


KuPS - KPV Savon Sanomat Areenalla sunnuntaina 5.5. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia