FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.17 // 5.5.2019

​KuPS:n kapteeni ylpeä omistaan - "Tyylillä ei ole niin väliä"

​KuPS:n kapteeni ylpeä omistaan - "Tyylillä ei ole niin väliä"

Petteri Pennanen oli tehokkaalla päällä sunnuntaina. (Kuva: Juha Tamminen)

KuPS:n kapteeni Petteri Pennanen teki maalin ja syötti yhden, kun joukkue otti 3-1-voiton KPV:stä sunnuntaina.

Pennanen viimeisteli tämän kauden kolmannen liigamaalinsa, kun ottelua oli pelattu 63 minuuttia. Kapteenin onnistuminen sytytti joukkueen hienoon voittotaisteluun, sillä sen jälkeiset maalit tulivat pelin viime hetkillä.

- Ensimmäisellä puoliajalla peli oli tahmeata, eikä me tarpeeksi painostettu KPV:ta. Puolustussuuntaan meillä ei ollut ongelmia, yhden tilanteen me puolustimme huonosti ja siitä he tekivät 0-1. Me emme päässeet sille tasolle kuin mitä olisi pitänyt, Pennanen totesi.

- Yksi maali me annettiin jälleen eteen. Toisella puoliajalla me saatiin hyvä paine ja tekeminen KPV:n päätyyn. Kova työ tänään tehtiin, hyvä että se palkittiin. Olen ylpeä joukkueesta. Isot pisteet raavittiin ja ensimmäinen kotivoitto saavutettiin. Tyylillä ei ole niin väliä, siihen pitää vaan saada muutos ettei aina käy näin. Ensimmäisellä puoliajalla me emme löytäneet toisia, eikä liikettä ollut tarpeeksi.

Voitto oli KuPS:lle kolmas peräkkäinen.

- Kolme voittoa osoittaa, että positiiviseen suuntaan mennään. Hyvällä suunnalla me ollaan menossa ja me parannetaan paljon ja otetaan vielä paljon pisteitä, Pennanen sanoi.


HIFK-KuPS Telia 5G Areenalla sunnuntaina 12.5. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia