AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 4.5.2019

Kapteenin paluu lämmitti valmentajaa: "Iso merkitys"

Kapteenin paluu lämmitti valmentajaa: "Iso merkitys"

Antonio Reguero palasi RoPS:n tolppien väliin perjantaina ja piti heti nollapelin.

Antonio Reguero palasi RoPS:n tolppien väliin perjantain HIFK-pelissä.

Viime kauden hopeamitalisti RoPS otti perjantaina 1-0-voiton Helsingin IFK:sta.

Kylmästä hytissyt Rovaniemen kotiyleisö sai voiton lisäksi myös muita ilonaiheita. Luotettava huippuveskari ja joukkueen kapteeni Antonio Reguero pelasi ensimmäisen pelinsä tällä kaudella. Espanjan mahtiseuran Real Madridin kasvatti johti puolustusta tutun äänekkäästi ja oli rangaistusalueella päällikkö. Torjuntatöihin joukkueen kapteeni joutui tosissaan pariin otteeseen.

– Reguero on karismaattinen johtajatyyppi. Hänen paluullaan on iso merkitys. Hän on henkisesti vahva ja positiivisuus tarttuu muihinkin, RoPS:n päävalmentaja Toni Koskela kehui 36-vuotiasta kassaria.

Ottelun loppuminuuteilla kotiyleisö puhkesi suosionosoituksiin, kun myös ensimmäistä kertaa tällä kaudella kentällä nähtiin vaihdosta sisään tullut Aleksandr "Boris" Kokko. Kaksinkertainen Veikkausliigan maalikuningas näytti heti vaarallisuuttaan pelaamalla mainiosti Youness Rahimin hyvään paikkaan ja ampumalla itse vaarallisesti, mutta erinomainen HIFK:n veskari Arnold Origi selvitti tilanteen. Kokko näytti myös vahvuuttaan voittamalla ja suojaamalla palloa.

– Kokenut ja isokokoinen "Boris" on erittäin hyvä suojaamaan palloa ja käyttämään kroppaansa. Muut hyökkääjämme ovat nuoria tai pienikokoisia, Koskela kuvaili tähtihyökkääjän paluun merkitystä.


FC Inter-RoPS Veritas Stadionilla tiistaina 7.5. klo 18.30. Otteluita voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lähde: Lapin Kansa
Lisää uutisia