FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.17 // 3.5.2019

Mika Lehkosuo: ”Haasteemme kiteytyvät hyökkäyskolmannekselle”

Mika Lehkosuo: ”Haasteemme kiteytyvät hyökkäyskolmannekselle”

Kuva: Juha Tamminen

HJK pelasi viidennen voitottoman ottelunsa, kun joukkue tasasi pisteet Ilveksen kanssa 0-0-tuloksella perjantai-iltana Helsingissä.

HJK on pelannut viidestä edellisestä ottelustaan neljä tasan ja kärsinyt yhden tappion. Ilves ei ole päästänyt vielä viidessä ottelussa maaliakaan ja puolusti jälleen tiiviisti.

- Eiköhän se siihen kiteydy, että yksi piste ja nolla tehtyä maalia. Se on varmasti kaikilla päällimmäisenä mielessä, Mika Lehkosuo kommentoi.

- Työt sen asian ratkaisemiseksi jatkuvat. Pelitehot viimeisellä kolmanneksella, eri tavoin, puuttuvat. Olemme pelanneet vähän eri muodoilla ja eri pelaajilla. Olemme vaihdelleet paikkoja ja pelanneet erilaisia komponaatioilla.

Lehkosuo perkasi lehdistötilaisuudessa oman joukkueensa haasteita, mutta antoi myös tunnustuksen vastustajalle.

- Emme saaneet läpimurtoa sen ongelman ratkaisemiseksi. Loimme muutaman paikan, mutta emme tarpeeksi. Tietysti täytyy antaa kunnia myös vastustajalle. Jarkko Wiss on saanut Ilveksen puolustamaan erittäin hyvin. Viides nollapeli, sitä ei tee kukaan tuurilla. Se on taitoa. Hyvää organisointia ja pelaajien roolittamista.

- Muuten pelimme oli ihan kohtuullista. Pääsimme etenemään, mutta voisimme olla aika-ajoin dynaamisempia ja nopeampia. Haasteemme kiteytyvät hyökkäyskolmannekselle, puolustussuuntaan olimme aika stabiileja. Ilves ei saanut montaa vaarallista hyökkäystä tai maalipaikkaa. Peli siirtyi koko ajan enemmän meille, kun peli eteni.

VPS-HJK Elisa Stadionilla tiistaina 7.5. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia