FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.17 // 3.5.2019

HJK-toppari: ”Edelleen on vähän vaikeaa eteenpäin”

HJK-toppari: ”Edelleen on vähän vaikeaa eteenpäin”

HJK tasasi Ilveksen kanssa perjantaina pisteet 0-0-tuloksella. Helsinkiläisillä on nyt alla viisi voitotonta ottelua.

Hallitseva mestari HJK on kerännyt viidestä edellisestä ottelustaan neljä tasapelipistettä. Viime kierroksen peli Turussa päättyi FC Interin 4-1-voittoon. Perjantain Ilves-kamppailussa ei juhlittu maalipaikoilla - kummassakaan päässä kenttää.

- Olimme parempia puolustussuuntaan kuin viime pelissä, pidimme nollan omissa. Edelleen on vähän vaikeaa eteenpäin, emme pääse liian monille paikoille. Oli meillä muutama paikka mistä olisimme voineet tehdä (maalin), Daniel O'Shaughnessy kertasi.

- Puhuimme tauolla, että palloa pitää liikuttaa nopeammin. Ilves vähän väsyi toisella puoliajalla ja saimme painettua heitä alaspäin, mutta viimeinen silaus puuttui.

Muun muassa Suomen nuorisomaajoukkueissa pelannut 24-vuotias O'Shaughnessy loukkasi polvensa pahasti heinäkuussa ja menetti näin loppukauden pelit.

- Pelini oli tänään jo vähän parempaa. Matkaa on vielä, että pääsen ihan täyteen pelikuntoon. Onneksi pelejä tulee nopeasti ja parempaan suuntaan mennään koko ajan, hän totesi.

HJK kohtaa seuraavaksi VPS:n Vaasassa tiistaina 7.5. Puolustaja peräänkuuluttaa omiltaan nopeampaa syöttöpeliä.

- Ja aktiivisempaa peliä ylöspäin. Kun paikkoja tulee, niin sitten pitää tehdä maaleja. Se on jäänyt vähän puuttumaan. Tarvitsemme enemmän maaleja.

VPS-HJK Elisa Stadionilla tiistaina 7.5. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lähde: Ruudun lähetys
Lisää uutisia