AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.17 // 2.5.2019

​RoPS:lla täysin erilainen alku kauteen kuin viime vuonna

​RoPS:lla täysin erilainen alku kauteen kuin viime vuonna

Eetu Muinonen vieraili Suplan Veikkausliiga ja Naisten liiga -podcastissa. (Kuva: Juha Tamminen)

Viime kaudella RoPS voitti kauden ensimmäiset viisi peliään. Tämän kevään pistesaalis on tähän mennessä huomattavasti pienempi.

Viisi peliä, viisi voittoa ja viisi nollapeliä. Rovaniemen Palloseuran aloitus viime kaudella oli hurjaakin hurjempi. Kauden päätteeksi lappilaisjoukkue sai palkinnon hopeamitalien muodossa hienosti kaudesta.

Alkaneen kauden avaus ei ole ollut joukkueelta lähellekään yhtä vahva. Viiden pelin jälkeen joukkueella on kasassa vain neljä pistettä ja yksi nollapeli.

- Se ei ole tietenkään lähtenyt käyntiin niin kuin ehkä ajateltiin, mutta kyllä minä silti näen, että meillä on vielä paljon parannettavaa ja pelissä on ollut paljon hyviäkin asioita, mutta ehkä sellaista ehjää 90-minuuttista ei olla vielä pystytty pelaamaan, RoPS:n keskikenttämies Eetu Muinonen sanoi Suplan Veikkausliiga ja Naisten liiga -podcastissa.

- Viime kaudella varsinkin se alku oli ihan huikea, että pystyttiin tosiaan pelaamana viisi nollapeliä siihen alkuun ja vielä voittamaan kaikki. Siihen verrattuna tämä alku kuulostaa tietenkin aika pahalta, mutta pakko myös sanoa, että meillä on ollut myös aika hastava ohjelma tähän alkuun. Varmasti sellaisia joukkueita, jotka tulevat taistelemaan mitaleista.

RoPS on hävinnyt FC Hongalle, IFK Mariehamnille ja viimeisimpänä KuPS:lle. Ainoa voitto tuli KPV:stä ja tasapeli kauden avauksesta KuPS:aa vastaan.

Veikkausliiga ja Naisten liiga -podcastin uusimman jakson pääset kuuntelemaan alta olevasta linkistä.

Lisää uutisia