FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.17 // 1.5.2019

IFK-luotsi Lundberg terottaa: "KuPS on ehdottomasti Veikkausliigan parhaita joukkueita"

IFK-luotsi Lundberg terottaa: "KuPS on ehdottomasti Veikkausliigan parhaita joukkueita"

Lundis tietää KuPS:n vahvuudet. (Kuva: Pasi Heikkilä)

IFK Mariehamn lähtee vapunpäivän kotiotteluunsa KuPS:aa vastaan kolmen voiton putkessa ja nousisi voitolla sarjataulukon kärkeen.

KuPS:n alkuvuosi ei ole ollut helppo ja melkoinen kasa tuskaa putosi nurmen pintaan edellisottelussa RoPS:aa vastaan, kun kauan kaivattu voitto viimein tuli. IFK Mariehamnin päävalmentaja Peter Lundberg varoittaa kuitenkin KuPS:sta.

- KuPS on ehdottomasti liigan parhaita joukkueita. Heillä on hyviä pelaajia joka pelipaikalla ja muutamat näistä todellisia huippuja, Lundberg sanoo.

Vastustajan huippupelaajien lista on Lundbergin papereissa kohtuullisen pitkä.

- Rasmus Karjalainen, joka on maajoukkuehyökkääjä. Vasen pakki Luis Carlos Murillo, joka oli minusta viime kaudella yksi liigan parhaista, "Lundis" luettelee.

- Heille on paljon hyötyä Ilmari Niskasen nopeudesta laidalla. Ville Saxman on varma keskikentällä. Babacar Diallo on vahva pääpelaaja. Otso Virtanen on varmasti yksi liigan parhaista maalivahdeista. Sen lisäksi heillä on Petteri Pennanen.


IFK Mariehamn-KuPS Wiklöf Holding Arenalla keskiviikkona 1.5. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lähde: Nya Åland
Lisää uutisia