FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.16 // 25.4.2019

​Riveiro: "Honka teki eron meihin erikoistilannepelaamisella"

​Riveiro: "Honka teki eron meihin erikoistilannepelaamisella"

Jose Riveiron luotsaama FC Inter hävisi torstaina Hongalle Espoossa. (Kuva: Juha Tamminen)

FC Inter joutui lähtemään torstaina Espoosta pisteittä, kun FC Honka otti turkulaisista 3-2-voiton.

Interin päävalmentaja Jose Riveiron mukaan Hongan vahva erikoistilannepelaaminen ratkaisi ottelun.

– Honka teki eron meihin erikoistilannepelaamisella. Erityisesti Javi Hervas ja Lucas Kaufmann aiheuttivat omalla osaamisellaan meille ongelmia maalin edessä. Jokainen kulma- ja vapaapotku heiltä oli meille haaste tänään, Riveiro kertasi pelin ratkaisuhetkiä.

Oman leimansa otteluun antoi myös huonossa kunnossa ollut Tapiolan Urheilupuiston nurmimatto, joka ei mahdollistanut kummankaan joukkueen suosimaa vauhdikasta lyhytsyöttöpeliä.

– Olosuhteet olivat raskaat, mikä ei mahdollistanut kovatempoista peliä tänään. Tämä vaikutti erityisesti hyökkäyspelaamiseen. Ottelussa ei nähty montaa organisoitua hyökkäystä, Riveiro sanoi.

Interin kausi Veikkausliigassa ei ole lähtenyt käyntiin pisteiden valossa toivotulla tavalla. Päävalmentaja Riveiro myöntää tämän. Hän kuitenkin muistuttaa myös, että joukkueen tekemiseen hän on tällä hetkellä tyytyväinen.

– Totta kai en ole tyytyväinen siihen, kuinka paljon pisteitä meillä on tällä hetkellä. Vaikka tällä hetkellä nämä kaikki tuntuvat selittelyltä, olen kuitenkin melko tyytyväinen siihen missä olemme tällä hetkellä joukkueena. Pyrimme saavuttamaan ryhmänä tietyn tason mahdollisimman nopeasti ja olen tyytyväinen tilaamme, vaikka pistesaldo ei tyydytä.


FC Inter-HJK Veritas Stadionilla maanantaina 29.4. klo 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia