FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.16 // 25.4.2019

​Hongan puolustuslinja kokee muutoksia: "Homma toimii, lyö siihen kenet tahansa"

​Hongan puolustuslinja kokee muutoksia: "Homma toimii, lyö siihen kenet tahansa"

Kuva: Juha Tamminen

FC Honka on aloittanut kautensa vahvasti, vaikka puolustuslinjassa on jouduttu tekemään muutoksia.

Toppari Robert Ivanov on ollut viime kauden tapaan yksi keltamustien luottopelaajia. Topparipari "Roban" vierellä on alkukaudella vaihdellut. Avausottelussa RoPS:n vieraana Hongan puolustuksen lukon muodostivat Ivanov ja Gideon Baah. Samalla kaksikolla lähdettiin myös kotiavaukseen IFK Mariehamnia vastaan, mutta Baah joutui jättämään kentän avausjaksolla loukkaantumisen vuoksi. Tilalle tuli silloin Tommi Saarinen. Viime ottelussa Kuopiossa vierellä oli vuorostaan viime kaudelta tuttu Konsta Rasimus.

- Ei se oikeastaan vaikuta omaan pelaamiseen. Tommin ja Konstan kanssa olen pelannut aiemmin paljon ja Gideonin kanssa pääsin pelaamaan talvella Suomen Cupissa. Se tuo ehkä jopa hieman mukavaa vaihtelua, vaikka totta kai sitä toivoisi, ettei kukaan ikinä loukkaantuisi. Kaikkien kanssa on todella hyvät kemiat, enkä siksi näe vaihtuvuudessa mitään ongelmaa. Meillä on niin hyvä joukkue, että homma toimii, lyö siihen toppareiksi kenet tahansa, Ivanov kommentoi.

Kenen kanssa Ivanov luutii toppariparina torstaina?


FC Honka – FC Inter torstaina 25.4. klo 18.30 Tapiolan Urheilupuistossa. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia