FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.16 // 24.4.2019

KPV:lla iso haaste torstaina: "Siitä olisi hyvä lähteä"

KPV:lla iso haaste torstaina: "Siitä olisi hyvä lähteä"

Joni Mäkelä on pelannut kahdessa Veikkausliigan ottelussa tällä kaudella. (Kuva: Juha Tamminen)

Sarjanousija KPV jäi Veikkausliigakauden kahdella ensimmäisellä kierroksella ilman maaleja ja pisteitä, mutta viime lauantaina molemmat sarakkeet menivät rikki. Kokkolalaiset nousivat kahden maalin takaa-ajoasemasta 2-2 -tasatulokseen VPS:n kanssa.

- Onhan tämä alkukausi ollut hankala. Ei siitä pääse mihinkään. Mutta viime pelin nousu antaa uskoa tulevaan, KPV-kärki Joni Mäkelä pohtii.

Torstaina KPV kohtaa evakkokentällään Seinäjoen OmaSP Stadionilla IFK Mariehamnin. Ahvenanmaalaisilla on koossa jo kuusi pinnaa kolmesta ottelusta.

- Meidän pitää keskittyä vain omaan pelaamiseemme. Siitä olisi hyvä lähteä, että pystyisimme pitämään nollan omassa päässä. Ja ensimmäisen voiton saaminen korostuu koko ajan, Mäkelä puntaroi.

IFK Mariehamn-ottelu on jo kolmas, jonka KPV pelaa Seinäjoella.

- On se vähän outoa ollut eikä siinä voi oikein kotiedusta puhua. Kyllä sitä aika paljon odottaa, että pääsemme oikealle kotikentällemme pelaamaan, Mäkelä alleviivaa.


KPV – IFK Mariehamn torstaina 25.4. klo 18.30 Seinäjoen OmaSp Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia