FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.16 // 23.4.2019

IFK Mariehamnin tehotoppari: "Rakastan Veikkausliigaa"

IFK Mariehamnin tehotoppari: "Rakastan Veikkausliigaa"

Rick Ketting on iskenyt jo kolme maalia IFK Mariehamnille. (Kuva: Juha Tamminen)

IFK Mariehamnin tehomieheksi alkukaudella on noussut hollantilaistoppari Rick Ketting, joka on viimeistellyt jo kolme maalia.

Ketting on pelannut erittäin varmasti Grönvittin takalinjoilla ja maalit ovat tulleet vielä bonuksena päälle. Alla on lauantaina RoPS:sta miesalivoimalla väännetty 2-0-voitto, joten Kettingin on helppo hymyillä kilpaa kevätauringon kanssa.

- Rakastan Veikkausliigaa tähänastisella kokemuksella. Rakastanhan jalkapallon pelaamista, mutta en pelannut niin paljon Hollannissa. Ensimmäinen maalini Veikkausliigassa sai minut nauttimaan taas erityisen paljon jalkapallosta, Ketting kertoi ja ylisti samalla koko IFK:n joukkuetta.

- Kaikki se apu, jonka pelaajilta täällä saa, on uskomatonta. On kiva pelata heidän kanssaan, etenkin kun aurinkokin paistaa.

Kettingin mukaan IFK:ssa joka pelaaja tekee kentällä todella lujasti töitä ja auttaa toisiaan.

- Jos yksi pelaaja tekee virheen, aina on joku toinen pelaaja paikkaamassa virheen ja se on mahtavaa. Se on sitä mitä tarvitsemme ja mitä teemme ja mitä meidän pitää tehdä jatkossakin.


KPV - IFK Mariehamn OmaSp Stadionilla Seinäjoella torstaina 25.4. kello 18.30. Otteluita voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lähde: Nya Åland
vko.49 // 12.12.2019
Lisää uutisia