FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.15 // 21.4.2019

​Vanhojen pelitovereiden kohtaaminen lämmitti nuorukaista: "Se on aina hienoa"

​Vanhojen pelitovereiden kohtaaminen lämmitti nuorukaista: "Se on aina hienoa"

Martti Haukioja ilahtui päästessään pelaamaan viime viikolla entisiä pelitovereitaan vastaan, kun hänen edustamansa VPS pelasi Ilvestä vastaan Tampereella.

Martti Haukioja nautti päästessään kohtaamaan entisen joukkueensa Ilveksen.

Täksi kaudeksi Haukioja, 19, siirtyi VPS:ään juuri kasvattiseurastaan. Puolustaja pääsi kohtaamaan tamperelaisjoukkueen jo varhaisessa vaiheessa kautta joukkueiden iskiessä yhteen Ratinan Stadionilla. Viime sunnuntaina pelattu ottelu päättyi maalittomaan tasapeliin.

- Mahtavaa. Ei siinä, paljon tuttuja kavereita. Siellä tosiaan aika lailla suurin piirtein kaikki jäivät ja pysyivät seurassa, Haukioja kertasi tuntemuksiaan Suplan Veikkausliiga ja Naisten Liiga -podcastissa.

- Tosi kiva nähdä vanhoja tuttuja ja vanhaa miljööötä, vaikka se Ratina ei nyt sinänsä niin tuttu olekaan, mutta kuitekin olen siellä pari kertaa käynyt. Ja pienempänä TaMun pelejä on käyty katsomassa siellä. On se aina hienoa, että pääsee näkemään vanhoja tuttuja.


VPS-SJK Elisa Stadionilla perjantaina 26.4. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia