AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 21.4.2019

​SJK:lla kaikki eväät menestykseen: "Jostain syystä talvella ei saatu mitään irti"

​SJK:lla kaikki eväät menestykseen: "Jostain syystä talvella ei saatu mitään irti"

Kuva: Juha Tamminen

SJK voitti mestaruuden Veikkausliigakaudella 2015. Alkaneella kaudella 2019 SJK pyrkii takaisin kärkikahinaan.

SJK:lla on ollut myös mestaruusvuoden jälkeisinä kausina kasassa nimekäs pelaajanippu, mutta tulosta ei ole tehty toivotulla tavalla. Myös vuoden 2019 alku oli seinäjokelaisille vaikea, eikä peli kulkenut lainkaan Suomen Cupin lohkovaiheessa.

- Onhan se tässä selkeää, että aika hyvä materiaali meillä on. Jostain syystä talvella ei saatu mitään irti siitä. Kahdessa ensimmäisessä liigapelissä saatiin tulokset pois. Kun katsoo otteluohjelmaa, niin tulee aika tiivisti seitsemän ensimmäistä peliä. Ne ovat alkupelejä enemmän ja peli on varovaisempaa. Sitten muuttuu pelin luonne, SJK:n puolustaja Dani Hatakka ennakoi.

Seinäjoelle on kasattu kaudeksi 2019 todella mielenkiintoinen pelaajanippu, jossa on tukku temperamenttisia pelaajia.

- Kyllähän se välillä vähän räiskyy. Sitä ei ole kieltäminen. Ainakaan ei ole hiljaista kopissa ja kyllä kentälläkin tuntuu tapahtuvan. En tiedä sitten, jos tulee vaikeampaa (tulosten valossa), ja talvella sitä olikin, niin ei se sitten niin mukavaa ole, mutta parhaimmillaan mitä tuosta saa irti, niin onhan se aivan loistava poppoo, Hatakka toteaa.

Kaudella 2018 SJK taisteli putoamista vastaan. Kauden 2019 seinäjokelaiset aloittivat kahdella voitolla.

- Aika paljon pelaajia on viime ja sitä edeltävältä kaudelta, jotka ovat tietyllä tapaa nälkäisiä ja haluavat näyttää. Sen näki koko organisaatiossa, miten tärkeitä henkisesti ensimmäiset voitot olivat. Saatiin hyvä meininki ja on selkeästi havaittavissa, että halutaan vielä lisää, Hatakka toteaa.


SJK-Ilves maanantaina 22.4. klo 18.30 OmaSp Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia