FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.15 // 21.4.2019

​Sarjajärjestelmäuudistus takaa jännittävän syksyn: "Ratkeavat vasta viimeisillä kierroksilla"

​Sarjajärjestelmäuudistus takaa jännittävän syksyn: "Ratkeavat vasta viimeisillä kierroksilla"

Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigassa pelataan kausi 2019 uudistetulla sarjajärjestelmällä.

HJK:ssa uudistus on otettu positiivisin mielin vastaan.

- Uskon, että tulee olemaan tasainen ja tosi mielenkiintoinen kausi. Aika varmasti tasaisempi mitä viime ja toissa vuonna. Sarjajärjestelmän takiakin tulee varmasti paljon tiukempi ja meillekin haastavampi kausi. Pelejä on vähemmän ja joukkue on uudistunut. Kaikille tulee kauden mittaan heikompia jaksoja tulosten valossa, sitä on mahdoton välttää. Se tuo mahdollisuuden monelle joukkueelle nousta mitalitaisteluun. Uskon, että meillä on sen verran hyvä joukkue, että pystytään kääntämään sellainen jakso nopeasti takaisin hyvälle voitto-uralle.

Pelvas aloitti jo 13. kautensa Veikkausliigassa ja kokeneen pelimiehen silmiin uusi sarjajärjestelmä on mieleinen.

- Ainakin näin ennakolta se näyttää kaikin puolin hyvältä. Saa ottelutahtia väljemmäksi. Ala- ja yläloppusarjasysteemi ei ole huono ratkaisu sekään. Saa lisää merkityksellisiä pelejä. Mitalisijat ja europaikat tulevat ratkeamaan varmasti vasta viimeisillä kierroksilla, Pelvas ennakoi.


HJK-HIFK tiistaina 23.4. klo 18.30 Telia 5G Areenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia