AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.15 // 18.4.2019

​Lehkosuo ei manaillut liikaa tasapeliä: "Ei mikään katastrofitulos"

​Lehkosuo ei manaillut liikaa tasapeliä: "Ei mikään katastrofitulos"

Mika Lehkosuon käskyttämä HJK on pelannut kaksi maalitonta tasapeliä peräkkäin. (Kuva: Juha Tamminen)

Mika Lehkosuo myönsi HJK:n pelanneen heikon toisen puoliajan torstain ottelussaan.

Avausjakso oli HJK:lta parempi, kun se kohtasi SJK:n Seinäjoella. Ottelu päättyi maalittomana, mutta jälkimmäisellä 45-minuuttisella "Kerho" loi vaarallisemmat paikat.

Osin tasapelistä on HJK:ssa kiittäminen venäläismaalivahti Maksim Rudakovia, joka pelasi jälleen erinomaisen ottelun ja torjui pariin otteeseen hienosti.

- Ei minulle oikein hyvät fiilikset tästä jäänyt, kun pelasimme aika huonon toisen puoliajan. Se oli meiltä sekava. Me ei saatu peliä samalla tavalla kontrolliin kuin ensimmäisellä puoliajalla. Sillä puoliajalla oli pitkiä jaksoja, joissa pystyimme kontrolloimaan peliä pallon kanssa ja saatiin luotua niistä muutamia erittäin hyviä maalipaikkoja sekä hyökkäyksiä. Toinen puoliaika oli meiltä rikkonainen ja siinä oli taas pitkiä jaksoja, joissa SJK oli parempi, HJK:n päävalmentaja Mika Lehkosuo sanoi pelin jälkeen lehdistötilaisuudessa.

- 0-0 vieraspelissä SJK:ta vastaan, ei ole mikään katastrofitulos missään mielessä. Pariin peliin emme ole kuitenkaan tehneet maaleja, se on se mitä meidän pitää vain tehdä määrätietoisesti töitä sen asian eteen. Toisaalta meitä vastaan ei ole myöskään tehty maaleja, joten olemme olleet aika solidi siinä asiassa.

Aiemmassa ottelussaan HJK jäi niin ikään maalittomaan tasatulokseen Kuopiossa KuPS:n vieraana.


HJK-HIFK Telia 5G Areenalla tiistaina 23.4. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia