AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.15 // 18.4.2019

​Eremenko HJK-tasapelistä: "Hävisimme kaksi pistettä"

​Eremenko HJK-tasapelistä: "Hävisimme kaksi pistettä"

Alexei Eremenko ei ollut tyytyväinen tasapeliin, kun SJK ja HJK pelasivat maalittoman ottelun kiirastorstaina Seinäjoella. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK:n päävalmentaja Alexei Eremenko arvosti HJK:ta vastaan tullutta nollapeliä, mutta tulos ei täysin miellyttänyt häntä.

SJK ja HJK tahkosivat maalittoman tasapelin, vaikka viihdyttävässä ottelussa syntyi maalipaikkojakin.

- Yksi piste on tietenkin enemmän kuin ei mitään, mutta se on samalla vähemmän kuin kolme ja me olimme tässä ottelussa hakemassa kolmea pistettä. Tärkeintä oli kuitenkin pitää nolla omissa. Puolustimme ja prässäsimme organisoidusti. Me pystymme juoksemaan, mutta pojat pelasivat älykkäästi, lepäsivät kun piti ja prässäsivät kovaa kun piti. Emme mielestäni antaneet HJK:lle pahemmin tilaa tänään. Lisäksi meillä oli pari todella hyvää maalipaikkaa. (Serge) Atakayilla oli paikka ja (Jeremiah) Strengillä oli todella hyvä tilanne, SJK:n päävalmentaja Alexei Eremenko sanoi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

- Olemme edelleen HJK:n takana, mutta heillä on yksi peli enemmän pelattuna. Mielestäni me tänään hävisimme kaksi pistettä, emme voittaneet yhtä. Pelaajani tekivät kuitenkin erinomaista työtä tänään. Nyt palauttelemme, paikkaamme haavat, ja menemme kohti seuraavaa ottelua.


SJK-Ilves OmaSp Stadionilla maanantaina 22.4. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia