AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HJK IFK Mariehamn Ilves KTP KuPS SJK VPS
vko.15 // 17.4.2019

​Seinäjoella kaikki puitteet huippuotteluun: "Sinne saa hyvän tunnelman"

​Seinäjoella kaikki puitteet huippuotteluun: "Sinne saa hyvän tunnelman"

Kuva: Juha Tamminen

Torstaina Seinäjoella tapahtuu varmasti sankkajoukkoista liikehdintää OmaSP Stadionin liepeillä, kun Suomen mestari HJK saapuu vierailulle.

HJK:n kärkimies Akseli Pelvas pelasi SJK:ssa kaudet 2014 ja 2015. Torstaina 30-vuotias hyökkääjäpelaaja palaa Seinäjoelle Klubin tullessa koettamaan sarjapisteiden anastusta.

- Totta kai mielenkiintoinen peli tulossa ja hyvillä mielin palaan Seinäjoelle. Onhan siellä tuossa parin viime kauden aikana käyty aiemminkin vierasjoukkueen asussa. SJK:ssa kun pelasin, niin ei ollut vielä uutta stadikkaa. Sinne on kiva päästä pelaamaan. Se on kaikin puolin hyvä stadion, siellä on hyvät olosuhteet ja sinne saa hyvän tunnelman. Varmaan HJK sytyttää melkein missä vaan, mutta varsinkin Seinäjoella se on iso peli. Itse kun siellä pelasin, niin ne oli hienoja pelejä HJK:ta vastaan. Uskon, että tulee intensiivinen peli, Pelvas toteaa.

SJK on aloittanut kautensa kahdella voitolla. Myös HJK on kolmen pelatun ottelun jälkeen tappioitta.

- Ihan hyvältä näyttää. Ihan hyvä alku saatu. Kaksi kotivoittoa ja vierastasapeli. Se nyt on ihan hyvä alku ja siitä on hyvä jatkaa. Peli ei vielä välttämättä ole niin hyvässä kunnossa kuin se tulee olemaan kevään ja kesän mittaan. Ihan hyvällä mallilla kuitenkin ajankohtaan nähden. Ei kenenkään muunkaan peli ole vielä täysin uomissaan, Pelvas toteaa.


SJK-HJK OmaSp Stadionilla torstaina 18.4. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia