FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.14 // 14.4.2019

Vuorinen tyytyväinen pisteeseen: "Tasonnosto viime pelistä"

Vuorinen tyytyväinen pisteeseen: "Tasonnosto viime pelistä"

Puolustuspeli miellytti Petri Vuorista. (Kuva: Juha Tamminen)

VPS avasi pistetilinsä kaudella 2019 sunnuntaina Ilveksen vieraana pelatun maalittoman tasapelin myötä.

Päävalmentaja Petri Vuorinen oli ottelun jälkeen tyytyväinen joukkueen taisteluilmeeseen ja puolustuspeliin.

- Ilves hallitsi tänään palloa enemmän kuin me. Me aloitimme ottelun hyvin, mutta Ilves sai nopeasti pelin haltuunsa. He pääsivät luomaan painetta rangaistusalueellemme ensimmäisellä puoliajalla. Toisella jaksolla peli avautui mielestäni hieman ja pelissä mentiin päästä päähän. Maalivahdeilta ei kuitenkaan nähty tänään paljoa torjuntoja.

- Olen tyytyväinen, että pidimme nollan. Puolustamisemme oli paljon parempaa kuin edellisessä pelissä. Tämä oli iso taistelu meiltä tänään ja nämä ovat tärkeitä pisteitä. Nämä ovat myös tärkeitä hetkiä nuoren joukkueen kasvun kannalta. Tästä on hyvä jatkaa ja pelimme paranee vielä varmasti, Vuorinen kommentoi.

Vuorinen näki Vepsun pelissä paljon kehitystä Veikkausliigakauden avanneeseen Inter-otteluun verrattuna.

- Tämä oli tasonnosto viime pelistä, vaikka peli ei ollut mitenkään nättiä tänään. Joukkue oli yhtenäisempi ja emme tehneet tänään samoja virheitä kuin Interiä vastaan. Puolustimme tänään välillä liian matalalta, mutta peli oli silti paremmin kontrollissa tänään kuin liiga-avauksessa.

- Hyökkäyspelimme on yhä vaarallista, varsinkin nopeissa hyökkäyksissä. Se oli aseemme läpi ottelun.


VPS-KPV Elisa Stadionilla lauantaina 20.4. kello 16. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia