FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.14 // 14.4.2019

Vuorinen innoissaan VPS:n pääsystä nurmelle: "Se on hienoa"

Vuorinen innoissaan VPS:n pääsystä nurmelle: "Se on hienoa"

Petri Vuorisen valmentama VPS kohtaa Ilveksen sunnuntaina. (Kuva: Pasi Heikkilä)

VPS pääsee pelaamaan luonnonurmella Ilvestä vastaan sunnuntaina Tampereella.

Pyhän ottelu tulee olemaan VPS:n ensimmäinen peli luonnonnurmella tänä vuonna. Pelialustan vaihtuminen saattaa vaatia hieman totuttelua, mutta päävalmentaja Petri Vuorisen mukaan luonnonnurmella pelaaminen on positiivinen asia.

- Hienoa päästä Ratinaan nurmelle pelaamaan. Jos pelaajat haluavat päästä ulkomaille, heidän pitää osata pelata luonnonnurmella. Mielestäni meillä pitää olla Suomessa pelejä luonnonnurmella ja se on hienoa, että pääsemme pelaamaan niitä jo tässä vaiheessa kautta. Olosuhteiden pitäisi olla hyvät, Vuorinen sanoi.


Ilves - VPS Ratinan Stadionilla sunnuntaina 14.4. kello 16.00. Ottelu näkyy suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia