AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 12.4.2019

IFK Mariehamnilla menossa mielenkiintoiset viikot: "Se on meille iso juttu"

IFK Mariehamnilla menossa mielenkiintoiset viikot: "Se on meille iso juttu"

Lassi Järvenpää siirtyi täksi kaudeksi IFK Mariehamniin RoPS:sta.

IFK Mariehamn pelasi vahvan talvikauden ja joukkue selviytyi Suomen Cupissa neljän parhaan joukkoon. Välierähaasteena saarelaisilla on toukokuussa vieraskentällä VPS.

- Se on meille iso juttu. Europaikka olisi mahdollisuus saada plakkariin parilla voitolla, täksi kaudeksi IFK Mariehamniin siirtynyt Lassi Järvenpää toteaa.

Veikkausliigan tämän kauden ensimmäisessä ottelussa Järvenpää seurasi vaihtopenkin puolelta, kun HJK kaatoi ahvenanmaalaiset kahdella viime hetken maalilla 2-1.

- Olen kärsinyt vähän loukkaantumisista viime aikoina. Juuri ja juuri pääsin siihen peliin mukaan, mutta nyt näyttää jo paremmalta, Järvenpää sanoo.

IFK Mariehamn johti kamppailua HJK:ta vastaan vielä 88. minuutin kohdalla.

- Olihan se tavallaan hyvä merkki, että pystyimme haastamaan HJK:ta niin hyvin heidän kotikentällään. Mutta loppu toki harmitti todella paljon, Järvenpää kertoo.

IFK Mariehamnin ottelut jatkuvat maanantaina Honkaa vastaan Espoossa.

- Aika haastava on kauden alku, kun on HJK ja Honka heti vieraissa. Mutta HJK-pelin esityksen jälkeen voimme ihan luottavaisin mielin kohdata Hongan, Järvenpää puntaroi.


FC Honka – IFK Mariehamn maanantaina 15.4. klo 18.30 Tapiolan Urheilupuistossa. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia