AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 11.4.2019

Moninkertainen Veikkausliigan mestari palasi kotikaupungin seuraan - ”Urani suurimpia päätöksiä”

Moninkertainen Veikkausliigan mestari palasi kotikaupungin seuraan - ”Urani suurimpia päätöksiä”

Sebastian Mannström ja KPV kohtaavat lauantaina RoPS:n.

Sebastian Mannström on voittanut Veikkausliigan neljä kertaa ja Suomen Cupin kahdesti. Viime kesänä hän teki sopimuksen kotikaupunkinsa Kokkolan seuran KPV:n kanssa, vaikka se tiesi pelejä Ykkösessä.

Sebastian Mannström on GBK:n kasvatti ja hän lähti Kokkolasta melkein 12 vuotta sitten. Väliin on mahtunut Suomessa pääsarjafutista FF Jarossa, HJK:ssa ja FC Interissä sekä ulkomailla Saksassa.

Paluu Saksasta Suomeen suuntautui liigan sijasta Ykköseen. KPV taisteli noususta ja tämä sai Mannströmin tekemään päätöksensä.

- Nousu oli se syy, miksi palasin. Saan nyt pelata Veikkausliigaa kotikaupungin joukkueessa. Haaveilin nuorena, että saisin pelata liigassa, maajoukkueessa ja ehkä ulkomailla. Ne kaikki ovat toteutuneet, Mannström toteaa Suplan Veikkausliiga ja Naisten Liiga -podcastissa.

- Se oli urani suurimpia päätöksiä. Tiedostin riskin jo sillä hetkellä kun kirjoitin sopimuksen alle. On kuitenkin turhaa palata siihen. Saavutimme tavoitteen ja nyt olen vain tyytyväinen päätökseeni.

Mannström pelasi KPV:n riveissä kaudella 2018 13 ottelua ja teki neljä maalia. Hän ei pystynyt pelaamaan nousun ratkaisseissa karsintaotteluissa Turun Palloseuraa vastaan loukkaantumisen vuoksi. Keskikenttäpelaaja urakoi kokkolalaisten sarja-avauksessa sunnuntaina täydet minuutit, kun joukkue hävisi Ilvekselle 0-2.

KPV – RoPS lauantaina 13.4. klo 15.00 Seinäjoen OmaSP Stadionilla. Ottelu näkyy suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia