FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.14 // 8.4.2019

​VPS koettaa FC Interin kaatoa toistamiseen: "Pelien luonne tulee olemaan erilainen"

​VPS koettaa FC Interin kaatoa toistamiseen: "Pelien luonne tulee olemaan erilainen"

Kuva: Juha Tamminen

VPS kaatoi FC Interin Suomen Cupin puolivälierissä. Turkulaisjoukkue on vastassa vaasalaisilla myös Veikkausliigan avausottelussa.

FC Interiä on käyty Vaasassa paljon läpi, koska joukkue oli vastassa Suomen Cupissa ja turkulaiset tulevat vastaan myös VPS:n kauden avauspelissä.

- Ollaan käyty läpi. Analyysejä ja katsottu videoita. Tuttuja hankintoja kuten Valencic ja Paananen keskikentällä. Lisäksi myös vähän tuntemattomampia, kuten Klinkenberg, josta ei ole niin paljon tietoa. Mielenkiintoinen joukkue siinä mielessä. Heidän pelaaminen on näyttänyt systemaattiselta ja selkeältä. Klipeissä toistuu samat asiat. Tiedetään Interin vahvuudet kyllä, toteaa VPS:n kippari Sebastian Strandvall.

VPS kaatoi FC Interin Turussa pelatussa cupin puolivälierässä maalein 2-1. Maanantaina pelataan Vaasassa ja cupin jatkopaikan sijaan Veikkausliigan sarjapisteistä.

- Pelien luonne tulee olemaan vähän erilainen. Cupissa se on kerrasta poikki ja tärkeintä on vain tulos. Kun mennään Veikkausliigaan, niin sitten tietysti siitäkin pelistä tulee kova ottelu, mutta eri luontoinen. Peli on varmasti vähän vapaampaa tai avonaisempaa peliä kuin cupissa, ennakoi Strandvall.

VPS - FC Inter maanantaina 8.4. klo 18.30 Elisa Stadionilla.

Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.


Lisää uutisia