AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.14 // 8.4.2019

"Kolme pistettä jäävät Hietalahteen" – VPS:n Holmgren itsevarmana

"Kolme pistettä jäävät Hietalahteen" – VPS:n Holmgren itsevarmana

VPS:n tuorein vahvistus, Hampus Holmgren, odottaa Veikkausliigakauden alkua innolla. VPS saa maanantaina vieraakseen FC Interin.

Holmgren ei ole aiemmin pelannut Veikkausliigassa. Laitapuolustaja ei ole myöskään seurannut aiemmin Veikkausliigaa kovin tarkasti, mutta ehti katsomaan keskiviikkona Interin ja HJK:n välistä ottelua. Miehen mukaan VPS haluaa tehdä Elisa Stadionista vaikean paikan vastustajille.

- Katsoin Interin peliä HJK:ta vastaan. Itse ainakin haluan, että dominoimme peliä ja pidämme palloa, kun pelaamme kotikentällä. Lähden hakemaan ottelusta kolmea pistettä ja uskon, että kaikilla jätkillä on varmasti sama fiilis. Haluamme aina voittaa, Holmgren kommentoi.

VPS on päässyt pelaamaan tärkeitä ja panoksellisia otteluita jo tammikuusta alkaen. Päävalmentaja Vuorinen kuitenkin uskoo, että maanantain pelin kuva tulee olemaan erilainen kuin Suomen Cupin otteluissa.

- Luulen, että vastustajat pelaavat tiiviimmin, kun pelataan sarjapisteistä. Maanantaina peli tulee olemaan tiivistä ja ajoittain vauhdikasta. Ottelussa syntyvät maalit tulevat vaikuttamaan ottelun tempoon, koska sarjapisteet ovat tässä vaiheessa elintärkeitä.

- Me teemme joka tapauksessa kaikkemme, jotta kaikki kolme pistettä jäävät tänne Hietalahteen.


VPS - FC Inter Elisa Stadionilla maanantaina 8.4. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia