AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.13 // 7.4.2019

​Rovaniemi sopii Hongalle: "Siellä otettiin avausvoitto"

​Rovaniemi sopii Hongalle: "Siellä otettiin avausvoitto"

Kuva: Juha Tamminen

FC Honka aloittaa Veikkausliigakauden 2019 Rovaniemellä, josta sillä on viime kaudelta hyviä muistoja.

FC Honka aloitti kauden 2018 neljän pelin voitottomalla sarjalla. Viides peli käytiin Rovaniemellä ja espoolaiset raapivat sieltä 2-1-voiton. Hongassa muistellaan tuota hetkeä lämmöllä ja matkataan kauden avausotteluun pohjoiseen luottavaisin mielin.

- Ihan hyvillä mielin, sillä otettiin viime kaudella meidän avausvoitto juuri Rovaniemellä, FC Hongan kippari Duarte Tammilehto muistelee.

RoPS sijoittui viime kaudella Veikkausliigassa toiseksi. FC Honka oli neljäs.

- Veikkausliiga on siinä mielessä kettumainen, että ei siellä ole yhtään helppoa vastustajaa. Kyllä joutuu tekemään sikana duunia joka pelissä, jos voiton haluaa.

- Jos katsellaan tämän kauden ennakointeja, niin meidän on rankattu yläpäähän. Viime kaudella meillä oli alapään joukkueiden kanssa ne isoimmat haasteet ja vaikeudet. Se on suuri haaste saada pelistä kuin pelistä kolme pistettä.

- Käytännössä peliin kuin peliin lähdettäessä pitää onnistua valmistautumisessa ja päivittäisessä tekemisessä sillä viikolla, että on mahdollisuudet ottaa pisteet. Oli vastassa sitten RoPS tai kuka tahansa muukin, Tammilehto toteaa.

RoPS – FC Honka sunnuntaina 7.4. klo 14.00 Rovaniemen Keskuskentällä.

Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia