AC Oulu FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.13 // 6.4.2019

Vasaralla selkeä suunnitelma: "Iskemme kiinni virheisiin"

Vasaralla selkeä suunnitelma: "Iskemme kiinni virheisiin"

Vesku tuntee RoPS:n vahvuudet.

FC Hongan Veikkausliigakausi 2019 alkaa sunnuntaina Rovaniemellä ja espoolaiset lähtevät RoPS:aa vastaan pisteet mielessä.

RoPS on ehtinyt jo pelata tällä kaudella yhden liigaottelun. Avausottelussaan Kuopiossa se nousi viime minuuteilla 2-2 tasapeliin KuPS:n kanssa. Rovaniemeläisten maalit iskivät Atte Sihvonen sekä Sampo Ala. Suomen Cupissa RoPS putosi Hongan tapaan puolivälierävaiheessa, kun KPV oli parempi luvuin 1-2.

Hongan päävalmentaja Vesa Vasara tuntee hyvin tulevan vastustajan vahvuudet, mutta heikkouksiakin löytyy.

- RoPS on hyvin organisoitu joukkue, jolla on selkeä pelitapa. He päästävät yleensä aika vähän maaleja ja osaavat puolustaa tarvittaessa myös syvällä vahvasti. Se oli yksi syy, miksi he pärjäsivät viime vuonna niin hyvin, Vasara sanoo.

- Toki Rovaniemelläkin on tullut monia muutoksia talven aikana.

Vasara lupaa, että kotijoukkue ei tule pääsemään helpolla sunnuntain kamppailussa.

- Meidän pitää omalla toiminnallamme laittaa RoPS:n pelaajat tekemään koko ajan mahdollisimman paljon valintoja. Kun he sitten tekevät virheitä, niin iskemme kiinni. Meillä on selkeä pelisuunnitelma otteluun, "Vesku" naulaa.


RoPS - FC Honka Rovaniemen Keskuskentällä sunnuntaina 7.4. kello 14.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia