FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.13 // 5.4.2019

"Hauska päästä taas pelaamaan" - Billy Ions innolla kauden avaukseen pitkän tauon jälkeen

"Hauska päästä taas pelaamaan" - Billy Ions innolla kauden avaukseen pitkän tauon jälkeen

Billy Ions on täynnä virtaa kauden alkaessa. (Kuva: Juha Tamminen)

SJK avaa Veikkausliigakauden osaltaan lauantaisella kotiottelulla HIFK:ta vastaan.

Yhdelle SJK-pelaajalle kauden alku on samalla paluu tositoimiin pitkän tauon jälkeen.

- On todella hauska päästä taas pelaamaan. Päästä pelirytmiin ja pois kuntosalilta, mihin suoraan sanottuna aloin jo kyllästymään.

- On myös mukava päästä pelaamaan ulos. En ole kuitenkaan ihan vielä täydessä iskussa, mutta päivä kerrallaan paremmin ja paremmin. On joka tapauksessa hienoa olla takaisin, sanoo SJK:n hyökkääjä Billy Ions, joka pelasi viimeisessä harjoitusottelussa kauden ensimmäiset minuutit ja lisää saattaa olla luvassa jo lauantaina.

Ionsin mukaan Veikkausliigakauden avausottelun alla joukkueessa on hiukan varovaisen odottava tunnelma.

- Meillä ei ollut mikään kovin hyvä harjoituskausi joukkueena ja en oikeastaan osaa etukäteen ennustaa, että olemmeko me tänä vuonna kolmen kärjessä vai alempana, jos ihan rehellisesti sanotaan. Mutta ihan realistisesti voimme lähteä ainakin siitä, että teemme kaikkemme, voitamme ainakin kotipelit ja katsomme mihin rahkeemme riittävät. Jos katsotaan kahta viime kautta, niin odotukset ovat olleet aina kovat. Joko voitamme liigan tai olemme kolmen parhaan joukossa. Mutta mielestäni nyt on hyvä ottaa askel taakse, olla realistisempia ja keskittyä etenemään ottelu kerrallaan.

- Tästä tulee kuitenkin erittäin mielenkiintoinen kausi. Itseni pitää ensin päästä pelikuntoon ja jos arvioin tulevaa, niin todennäköisesti tulen pelaamaan tällä kaudella enemmän keskellä kuin laidassa, Ions arvioi.

Ions sai komean vastaanoton kannattajilta viimeisessä harjoitusottelussa, kun hän tuli kentälle.

- Se oli todella mukavaa. On hienoa tulla pitkän loukkaantumisen jälkeen takaisin ja saada sellainen vastaanotto. Kannattajat olivat edelleen siellä ja minun tukenani. Se on aina hieno tunne. Toivon kuitenkin, että ihmiset eivät odota heti liikoja, vaan etenen peli ja päivä kerrallaan. Pikkuhiljaa olen paremmassa pelikunnossa, kertoo Ions.


SJK-HIFK OmaSP Stadionilla lauantaina 6.4. kello 15. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia