FC Haka FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS RoPS SJK TPS
vko.13 // 3.4.2019

RoPS tiedostaa ongelmakohdat avausottelun alla: "Niitä meidän pitää korjata"

RoPS tiedostaa ongelmakohdat avausottelun alla: "Niitä meidän pitää korjata"

Toni Koskelan RoPS avaa kautensa Kuopiossa. (Kuva: Pasi Heikkilä)

Rovaniemen Palloseura kohtaa Veikkausliigan avausottelussa keskiviikkona Savon Sanomat Areenalla Kuopion Palloseuran.

RoPS:n cup-juna pysähtyi viime lauantaina 1-2 tappioon sarjanousija KPV:lle. Pelitilanteiden valossa RoPS:n jatkopaikka ei olisi ollut vääryys, mutta toisaalta numerot eivät myöskään valehtele. RoPS:n kenttäpäätyyn tehtiin kaksi maalia.

Tähän seikkaan RoPS-valmennuksessa on kiinnitetty huomiota.

- Päästämme liikaa maaleja, se on selvä. Maaleja edeltää yleensä aina useampiakin asia, jonka voisi tehdä paremmin. Niitä meidän pitää korjata, RoPS:n päävalmentaja Toni Koskela korostaa seuransa verkkosivuilla.

- Mutta edelleen meillä on joukkueessa nuoria pelaajia, joista osa pelaa vasta ensimmäisiä liigatason otteluita. Hyvän ja lupaavan pelaajan tunnistaa kuitenkin siitä, että seuraavalla kerralla vastaavat tilanteet hoidetaan paremmin, Koskela painottaa.


KuPS - RoPS keskiviikkona 3.4. klo 18.30 Savon Sanomat Areenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia