AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.13 // 2.4.2019

RoPS-kapteeni kuntoutuu hyvää vauhtia: ”Jopa paremmin kuin odotimme”

RoPS-kapteeni kuntoutuu hyvää vauhtia: ”Jopa paremmin kuin odotimme”

RoPS:n kapteeni ja hopeakauden ykkösmaalivahti Antonio Reguero loukkasi polvensa tammikuun puolessa välissä. Hän ei ehdi kuntoutua kauden avaukseen, mutta paluu lähenee hyvää vauhtia.

Antonio Reguero loukkasi polvensa 20.1. Seuran tiedotteen mukaan kyseessä on nivelsidevamma, jota ei kuitenkaan tarvinnut leikata. Tammikuussa pidettiin vielä mahdollisena, että maalivahti olisi saattanut kuntoutua liigan avauskierrokselle, mutta niin ei käynyt.

- Olen harjoitellut maalivahtitiimin kanssa, mutta en halua asettaa itselleni mitään päivämäärää. Kaikki on sujunut aikataulussa, jopa paremmin kuin odotimme, Reguero kommentoi.

RoPS reagoi tilanteeseen tekemällä heti helmikuun alussa heinäkuun puoliväliin kestävän sopimuksen viime kaudella FC Lahdessa pelanneen Damjan Siskovskin kanssa. Makedonialainen on torjunut napapiiriläisten maalilla Suomen Cupissa.

- Hän on erittäin hyvä maalivahti. Voin olla luottavainen joukkueen puolesta, kun hän on maalillamme.

On kuitenkin selvää, että Reguero haluaa paikkansa takaisin, kunhan 36-vuotiaan polvi kestää taas pelaamisen.

- Maalivahdeille on joukkueessa kerralla vain yksi paikka. Meillä on hyvä yhteishenki, mutta tietysti taistelemme peliajasta. Haluan ilman muuta pelata, kun kuntoudun.

RoPS eteni Suomen Cupissa puolivälieriin, mutta kärsi lauantaina KPV:lle Rovaniemellä 1-2-tappion ja jäi ulos välieristä. Joukkue on ottanut talven aikana arvokkaita voittoja, mutta kärsinyt myös tappiota. RoPS avaa sarjan keskiviikkona vieraissa KuPS:ia vastaan.

- Talvemme meni kohtalaisesti, siihen mahtui elä- ja alamäkiä. Joukkueemme toimii johdonmukaisesti ja meillä on lahjakkaita pelaajia.

- Kuten Jose Riveiro sanoi (FC Interin päävalmentaja Veikkausliigan avaustilaisuudessa), RoPS:ia ennakoitiin viime vuonna toiseksi viimeiseksi ja olimme toisia. Veikkausliiga on todella tasainen, enkä osaa arvioida voimasuhteita vielä. Toivon, että voimme uusia viime vuoden menetyksemme. Jos yllämme kuuden joukkoon, se on hienoa. Meidän täytyy olla nöyriä.

KuPS - RoPS keskiviikkona 3.4. klo 18.30 Savon Sanomat Areenalla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia