AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.12 // 30.3.2019

KPV:n kapteeni Koskimaa: ”Se on yksi syy miksi olemme päässeet tähän asti”

KPV:n kapteeni Koskimaa: ”Se on yksi syy miksi olemme päässeet tähän asti”

Ville Koskimaa edusti joukkuetta torstain Veikkausliigan avaustilaisuudessa. (Kuva: Juha Tamminen)

KPV kohtaa tänään RoPS:n Suomen Cupin puolivälieräottelussa Rovaniemellä. Kapteeni Ville Koskimaa on ollut tyytyväinen omiensa talvikauteen.

Veikkausliigan nousijajoukkue on pelannut vahvan Suomen Cupin tähän mennessä. Jarmo Korhosen suojatit sijoittuivat Veikkausliigan karsintalohkossa kolmanneksi ja jättivät taakseen RoPS:n, SJK:n ja KuPS:n.

Lauantain puolivälierävastuksen RoPS:n joukkue kohtasi helmikuun lopulla ja voitti Enoch Banzan ja Harri Heiermannin maaleilla 2-0.

- Me olemme valmiita kairaamaan voiton. Se on meille iso peli, niin kuin se on varmasti RoPS:llekin, Koskimaa korostaa.

- On vaikea sanoa, kuinka valmiita he ovat. Kohtasimme heidät hetki sitten ja nyt kentällä on ilmeisesti uusia pelaajia jonkun verran. Rovaniemi ei ole helppo paikka, saamme varmasti tehdä täyden päivätyön hyvän tuloksen eteen.

KPV nousi kaudeksi 2019 Veikkausliigaan karsinnan kautta kukistamalla TPS:n. Kapteeni on ylpeä joukkonsa asenteesta talven otteluiden aikana.

- Olemme painaneet hommia yhtenäisesti joukkueena, se on yksi syy miksi olemme päässeet tähän asti. Jokainen yksilö ajattelee meillä joukkuetta, vain joukkueen menestyksellä on merkitystä. Se on kantava voima.

- Minun ei ole tarvinnut "piiskata" joukkuetta tekemiseen oikein missään vaiheessa. Meillä on kokeneita pelaajia ja fiksuja nuoria, kaikki tietävät mikä on homman nimi. Kaikkien motivaatio on ollut korkealla.

- Ehkä nousijajoukkueelta ei oikein koskaan odoteta mitään tai ainakaan suuria. Ei siinä mitään, me koitamme kentällä näyttää mitä olemme.

Vihreän kokoonpanosta on lauantaina sivussa sairastellut Heiermann. Muutama epävarma kolhu rosterissa on, kyseisten pelimiesten tilannetta katsotaan ottelupäivän aamuna. Uutena miehenä joukkueeseen liittynyt El-Hadji Kane ei ole vielä pelaavassa kokoonpanossa.

Suomen Cupin puolivälierä RoPS - KPV Rovaniemen Keskuskentällä lauantaina 30.3. kello 16.00. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruutu-palvelusta.

Lisää uutisia