AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.12 // 29.3.2019

Mehmet Hetemaj'lla erilainen talvi takana - alla ei ainuttakaan 90-minuuttista

Mehmet Hetemaj'lla erilainen talvi takana - alla ei ainuttakaan 90-minuuttista

Mehmet Hetemaj ei ole pelannut talvella ainuttakaan täyttä peliä. (Kuva: Juha Tamminen)

Mehmet Hetemaj on pelannut tänä talvena paljon vähemmän kuin aiempina harjoituskausina.

Seinäjoen Jalkapallokerho avaa Veikkausliigakautensa kotiottelulla HIFK:ta vastaan lauantaina 6.4. Seinäjokisten kapteeni Mehmet Hetemaj on täydessä kunnossa starttaamaan sarjapelit.

Tähän aikaan vuodesta hän on kärsinyt parina viime kautena lihasvammoista.

- Nyt niitä ei ole ollut, mutta olen pelannut selvästi vähemmän minuutteja. Sekään ei ole ihan ideaalisin tilanne. Minulla ei ole vielä yhtään ysikymppistä alla, Hetemaj sanoi.

31-vuotias puolustava keskikenttäpelaaja vitsailee iän tehneen kropan toimimisen suhteen tehtävänsä, mutta vakavoituu sitten.

- En ole tietenkään mikään ikäloppu. Luulen, että on paljon vuosia vielä edessä. Toivottavasti nyt tulisi hyvä vuosi, sillä se olisi myös henkisesti mieluisaa.

Viidennen kautensa SJK:ssa aloittava Hetemaj valittiin talvella SJK:n kapteeniksi. Kyseessä oli ensimmäinen kerta hänen aikanaan, kun pelaajat saivat valita kippariston SJK:ssa.

Keskikentän työmyyrän puheista huomaa, kuinka paljon joukkuetovereilta tullut valinta merkitsee.

- Ilolla otin sen vastaan. Se on iso kunnia ja iso vastuu myöskin. Se merkitsi itselleni todella paljon, että pelaajat kokivat minut kapteeniksi. En ole muuttanut tapojani tai käyttäytymistä (valinnan jälkeen) millään tavalla.

- Koen olevani sellainen ihminen, joka pyrkii auttamaan kaikkia ja olemaan mukava kaikille. Se on varmaan se syy, miksi pelaajat kokivat, että minussa on kapteeniainesta. Tulen toimeen eri näköisten, eri ikäisten ja eri taustaisten kanssa, aiemminkin "Kerhon" kapteenistoon kuulunut Hetemaj kiteytti.


SJK-HIFK lauantaina 6.4. klo 15 Seinäjoen OmaSP Stadionilla. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Ruudussa.

Lisää uutisia