FC Honka FC Inter FC Lahti HIFK HJK IFK Mariehamn Ilves KPV KuPS RoPS SJK VPS
vko.12 // 25.3.2019

"Monipuolisuutta joukkueeseen" - KuPS vahvisti Kalle Taimen sopimuksen

"Monipuolisuutta joukkueeseen" - KuPS vahvisti Kalle Taimen sopimuksen

Kalle Taimi on KuPS:n tuore vahvistus. (Kuva: Juha Tamminen)

Kuopion Palloseura vahvistaa joukkuettaan Veikkausliigakauden kynnyksellä, kun Suomen A-maajoukkueestakin tuttu puolustaja Kalle Taimi (27) liittyy Kuopion Palloseuran riveihin vuoden mittaisella pelaajasopimuksella.

192-senttinen puolustaja teki läpimurtonsa Veikkausliigassa vuonna 2016 PS Kemin riveissä. Taimi on edustanut kaksi edellistä kautta FC Lahtea, jossa oikeana puolustajana ja topparina viihtyvä Taimi nousi pelipaikkansa eliittipelaajien joukkoon. Puolustajan hyvät otteet huomasi myös Suomen A-maajoukkueen päävalmentaja Markku Kanerva, joka antoi Taimelle maajoukkuedebyytin tammikuussa 2017. Toisen maaottelunsa puolustaja pelasi saman vuoden maaliskuussa, jolloin syntyi myös maajoukkueuran avausmaali Maltan verkkoon.

Isokokoisen puolustajan viime kausi päättyi FC Lahden riveissä loukkaantumiseen, eikä Taimea ole nähty pelikentillä elokuun jälkeen. Kaarinan Nappuloiden kasvatti on kuntouttanut itseään talvikauden ajan ja Kuopion Palloseura on vastannut Taimen kuntouttamisesta jo reilun kuukauden ajan. Puolustaja on jo liittynyt mukaan joukkueharjoituksiin ja on lähellä paluuta myös pelikentille.

- Kalle tuo monipuolisuutta joukkueeseemme, sillä hän on hieman epätyypillinen laitapuolustaja, koska on pitkä ja ulottuva. Pelitavaltaan hän on moderni, koska pystyy tukemaan hyökkäyksiä, mutta on myös vahva puolustussuuntaan.

- Lisäksi hän on osoittanut sitkeyttä kuntoutusprosessissaan ja osoittanut halunsa kuulua joukkueeseen, Kuopion Palloseuran Veikkausliigajoukkueen päävalmentaja Jani Honkavaara toteaa.

Lähde: KuPS:n tiedote
Lisää uutisia