AC Oulu EIF FC Haka FC Inter FC Lahti Gnistan HJK IFK Mariehamn Ilves KuPS SJK VPS
vko.11 // 23.3.2019

"Tervetuloa katsomaan nuoria vaasalaisia pelaajia" - VPS isännöi OLS:aa lauantaina

"Tervetuloa katsomaan nuoria vaasalaisia pelaajia" - VPS isännöi OLS:aa lauantaina

Petri Vuorinen ei ota riskejä pelaajien suhteen. (Kuva: Juha Tamminen)

Kakkosessa pelaava Oulun Luistinseura saapuu lauantaina Elisa Stadionille. Vepsun ja OLS:n välinen harjoitusottelu toimii tärkeänä valmistavana tapahtumana vaasalaisille ennen Suomen Cupin puolivälierää ja Veikkausliigan alkua.

Päävalmentaja Petri Vuorinen kertoi joukkueen kuulumisista perjantain harjoitusten jälkeen aurinkoisella Elisa Stadionilla

- Meillä on ollut vähän erilainen viikko. Lähtökohtana oli se, että pelasimme viime viikonloppua 120 minuuttia ja tultiin kotiin viideltä aamulla. Teimme alkuviikosta fyysisiä testejä. Testasimme nopeutta, kestävyyttä ja kimmoisuutta. Tulokset olivat Carloksen mukaan ihan hyviä viime vuosiin verrattuna. Testit kertoivat vähän, että missä menemme tällä hetkellä.

Joukkueessa on ollut pre-seasonin aikana jonkin verran loukkaantumisia. Lauantain harjoitusottelussa ei haluta ottaa turhia riskejä tiettyjen pelaajien kanssa, koska Veikkausliigan alku on jo nurkan takana.

- Meillä on lauantaina vähän vähemmän pelaajia, eikä vaihtomiehiä ole hirveästi. Pelaajat, jotka eivät ole aiemmin pelanneet täysiä minuutteja, saavat nyt paljon vastuuta. Se on heille tärkeää ja nuoretkin toivottavasti pääsevät pelaamaan isoja minuutteja. Ne, jotka ovat kunnossa, ovat hyvässä kunnossa. Monilla on ollut ehjä ja hyvä talvi, joka on tärkeää.

- Meidän pitää olla huolellisia pelaajien kanssa, joilla on ollut loukkaantumisia. Heidän kanssaan pitää edetä vähän eri vauhdilla kuin muiden kanssa, kommentoi Vuorinen.

Vepsulla oli viime viikonloppuna vaikeuksia Gnistanin puolustusmuodon purkamisessa, varsinkin ottelun ensimmäisellä jaksolla.

- Pelillisesti lähdemme jatkamaan siitä mihin jäimme Gnistania vastaan. Harjoittelemme niitä teemoja, jotka olivat esillä siinä pelissä. Meidän pitää omalla pelillämme saada vastustaja puolustamaan syvältä. Se on tavoitteemme ainakin osan aikaa siitä pelistä. Keskitymme omaan peliimme, Vuorinen kertoo.

VPS-OLS alkaa lauantaina kello 15.45. Otteluun on vapaa sisäänpääsy.

- Odotan hyvää ottelua ja luulen, että molemmilla joukkueilla on paljon nuoria pelaajia kentällä. Tervetuloa Hietalahteen katsomaan nuoria vaasalaisia pelaajia, sanoo Vuorinen.

Lisää uutisia